joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Autoturism răsturnat, pe DJ 701,între localitățile Gratia și Poeni

Azi-noapte, în jurului orei 23.00, între localitățile Gratia și Poeni, un autoturism s-a răsturnat, rezultând trei victime, dintre care două încarcerate.

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe și având permisul de conducere suspendat în cazul unui accident rutier produs la data de 12.02.2021, în jurul orei 23:00, pe DJ 701, în afara localității Gratia.

Autoturismul condus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, domiciliat în municipiul București, a părăsit carosabilul și a intrat în coliziune, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, cu un cap de pod.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto și a celor doi pasageri (femei cu vârsta de 66, respectiv 44 de ani, ambele domiciliate în municipiul București), aceștia necesitând îngrijiri medicale, sens în care au fost transportați la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au stabilit că bărbatul care conducea autoturismul avea permisul de conducere suspendat.

topul săptămânii