vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Bărbat din Țigănești, bătut crunt şi aruncat într-un şanţ

Un bărbat de 33 ani din localitatea Țigănești a ajuns în stare gravă la Spitalul din Alexandria, după ce a fost bătut cu bestialitate de un individ şi abandonat într-un şanţ.

Băută terminată prost pentru un bărbat din Țigănești, care a fost snopit în bătaie și, mai apoi, lăsat să zacă într-un șanț adânc de pe marginea drumului, chiar de prietenii cu care se cinstise la barul din sat.

Întâmplarea, petrecută cu o seară în urmă, a fost văzută de o femeie din localitate, care ar fi anunțat familia bărbatului că acesta zace în șanț. Ulterior, au fost alertate autoritățile, iar bărbatul a ajuns mai întâi la Spitalul Județean, de unde a fost transferat ulterior la o unitate medicală din capitală. Agresorul bărbatului, identificat de oamenii legii în persoana unui tânăr din aceeași localitate, s-a ales cu un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Potrivit I.P.J. Teleorman,la data de 2 ianuarie a. c., polițiștii din cadrul Secției nr.1 Poliție Rurală Alexandria au fost sesizați cu privire la faptul că, un bârbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Țigănești, județul Teleorman, ar fi fost agresat de către un bărbat de 25 de ani, din aceeași localitate.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool și în urma unor discuții contradictorii, bărbatul de 25 de ani l-ar fi lovit de mai multe ori pe bărbatul în vârstă de 33 de ani.

Bărbatul de 33 de ani a fost transportat la o unitate medicală de pe raza județului Teleorman, ulterior fiind transferat la o unitate medicală din municipiul București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

topul săptămânii