vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO De-a râsu’-plânsu’! Prefectura Teleorman se promovează, dar nu prea

Cum prefectul Haralambie Epure mai are de așteptat până începe o nouă ediție a campaniei de adunat gunoaiele de prin localitățile județului, instituția pe care o conduce se promovează cum poate, cu fiecare ocazie reală sau închipuită.

Și dacă înainte de sărbătorile de iarnă am putea spune că pe undeva era normal ca reprezentanții instituției să iasă cu măsuri ce urmează să fie luate, convocarea purtătorilor de cuvânt ai structurilor din subordinea Ministerului de Interne după minivacanța de Revelion, să se laude cu ce minuni au făcut în cele câteva zile libere, pare o acțiune desprinsă din desene animate.

Pentru cine nu știe, cum s-a întors din minivacanță, Oana Iotu, consilier la Cancelaria Prefectului, a și convocat la raport purtătorii de cuvânt ai structurilor din subordinea Ministerului de Interne, ca să se laude cu ce-au făcut insituțiile din care aceștia fac parte în minivacanța de Revelion, cu toate că fiecare structură în parte a cam dat deja publicității raportul perioadei în discuție.

Toată tevatura pentru un pic de promovare, evident. Despre calitatea imaginii și a sunetului preferăm să-i lăsăm pe cititori să-și dea cu părerea.

În final, ne permitem să le dăm un sfat mai-marilor din Prefectură: Nu vă mai chinuiți aiurea!

topul săptămânii