2.3 C
Alexandria
miercuri, februarie 1, 2023

Sărbători terminate tragic la Talpa Ogrăzile, unde o femeie a murit înecată cu mâncare

Echipajele Serviciului de Ambulanță au fost nevoite să declare, în perioada 31 decembrie – 3 ianuarie, decesul a 11 persoane din localitățile județului, pentru care salvatorii nu au mai putut face nimic, între acestea o femeie de 82 de ani, din Talpa Ogrăzile, care s-a înecat cu mâncare.

Este vorba, potrivit raportului întocmit de conducerea instituției, de șase bărbați, cu vârste cuprinse între 50 și 72 de ani, din Roșiori de Vede, Dorobanțu, Peretu, Prunaru, Ciolănești Deal și Ștorobăneasa, și cinci femei, cu vârste cuprinse între 60 și 82 de ani, din Zimnicea, Videle, Talpa Ogrăzile, Suhaia și Cucuiești.

Tot în perioada menționată, echipajele de salvare au intervenit și la șapte accidente rutiere, produse pe raza localităților Drăgănești de Vede, Scrioaștea, Videle, Lăceni, Zâmbreasca, Alexandria și Roșiori de Vede, din care au rezultat nouă victime, dintre acestea patru fiind transportate la spital.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE