marți, aprilie 23, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Baros din Poroschia a fost reținut! Acesta a tăiat un bătrân pe mâini, burtă, picior și pe cap, ar fi tras cu pistolul în aer

În urma  sesizării primite prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat din comuna Poroschia a fost agresat , polițiștii teleormăneni, fiind în continuarea cercetărilor, au luat, față de bărbat, măsura reținerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Teleorman.

Potrivit unor surse, se pare că agresorul, după ce a fost căutat mai mult timp de polițiști, a hotărât să se predea.

La data de 27.04.2021, în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Alexandria au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat din comuna Poroschia a fost agresat.

Polițiștii care s-au deplasat la fața loculu, in data seara de 27.04, au constatat că sesizarea se confirmă, bărbatul de 58 de ani necesitând îngrijiri medicale, sens în care a fost transportat la spital.

În urma unor discuții contradictorii, acesta ar fi fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat de 40 de ani, din aceeași localitate, pe care îl cunoaște.

Totul ar fi pornit de la un cal care a plecat din ferma deținută de victimă,în vârstă de 60 de ani, din comuna Poroschia, județul Teleorman, și ajuns pe un teren viran, care este revendicat de tânărul care a comis agresiunea.

Acesta l-ar fi amenințat inițial  pe batran, apoi l-a așteptat sa iasa de la ferma, seara. S-a intamplat in jurul orelor 21 in decursul serii de ieri.

“Baros”, agresorul, ar fi coborât din mașină cu o sabie și un pistol, și l-a taiat pe bătrân pe mâini, burtă, picior și pe cap, ar fi tras cu pistolul în aer și apoi l-ar fi lovit cu tocul pistolului pe bărbat.

Văzând că victima este căzută într-o baltă de sânge, și un vecin din zonă a ieșit la poartă, alertat de țipetele disperate ale victimei, ar fi lăsat mașina la locul faptei și ar fi fugit pe jos, cu armele în mână, crezând că l-a omorât.

topul săptămânii