27.1 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

VIDEO. Grav accident rutier, pe E 70, la ieșirea din orașul Alexandria spre București.

Accident la iesirea din Alexandria, spre Bucuresti.Un autoturism din Dolj care a iesit gresit de pe centura Alexandriei a intrat in E70 de pe Dj504 si a patruns in intersectie fara sa stea la stop fiind izbit din plin o masina condusa regulmentar de un tanar din Teleorman care se indrepta spre Bucuresti.

In masina condusa de soferul vinovat se aflau doi tineri, iar soferul care circula regulamentar a fost singurul care a necesitat transportul la spital.In acelasi timp, pe acelasi E70 tronsonul Alexandria-Bucuresti s-au mai produs doua accidente.

Circulatia este acum ingreunata avand in vedere si faptul ca mii de vehicule se intorc catre Bucuresti dupa minivacanta de Paste si 1 mai, si toata lumea nu vrea sa prinda lockdown-ul (restrictiile de circulatie) care intra in vigoare la 22.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0767999984 pe Whatsapp.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE