joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Batran casapit cu sabia si lovit cu tocul pistolului,in Poroschia.

Batran casapit cu sabia si lovit cu tocul pistolului , in Poroschia. „E taiat, facut franjuri” Autorul l-a lasat intr-o balta de sange si a fugit.

Desi au trecut 24 de ore de la agresiune, acesta este de negasit. Politia tine fapta „la secret”

Totul ar fi pornit de la un cal care a plecat din ferma detinuta de victima,in varsta de 60 de ani, din comuna Poroschia, judetul Teleorman, si ajuns pe un teren viran, care este revendicat de tanarul care a comis agresiunea.

Acesta l-ar fi amenintat initial pe pe batran, apoi l-a asteptat sa iasa de la ferma, seara. S-a intamplat in jurul orelor 21 in decursul serii de ieri.

„Baros”, agresorul, ar fi coborat din masina cu o sabie si un pistol, si l-a taiat pe batran pe maini, burta, picior si pe cap, ar fi tras cu pistolul in aer si apoi l-ar fi lovit cu tocul pistolului pe barbat.

Vazand ca victima este cazuta intr-o balta de sange, si un vecin din zona a iesit la poarta, alertat de tipetele disperate ale victimei, ar fi lasat masina la locul faptei si ar fi fugit pe jos, cu armele in mana, crezand ca l-a omorat.

„Omul ala n-a venit sa-l sperie, a venit sa-l taie, e taiat ca pe porc, l-a taiat, l-a facut franjuri” ne declara fiul victimei.

Politia a deschis un dosar penal, insa agresorul cunoscut sub numele de „Baros” este de negasit.

Victima a ajuns la spitalul de urgenta din Alexandria, iar „Baros” se afla inca in libertate, insa politia din Teleorman, prin purtatorul de cuvant, Daniela Pasu, care are obiceiul fie sa ascunda sub pres astfel de evenimente, fie sa dea raspunsuri pe langa subiect, nu se dezice nici de aceasta data, si nu ne raspunde la intrebarile pe marginea acestui eveniment, pe care nici nu-l infirma, nici nu-l confirma, ci ne spune sec, ca „Nu avem niciun incident în care să fi fost folosit vreun pistol„.

Despre faptul ca agresorul se afla in libertate sau ca un batran a fost casapit cu o sabie in plina strada, si ca s-ar fi auzit focuri de arma, tacere totala.

topul săptămânii