4.9 C
Alexandria
marți, decembrie 6, 2022

Batran casapit cu sabia si lovit cu tocul pistolului,in Poroschia.

Batran casapit cu sabia si lovit cu tocul pistolului , in Poroschia. „E taiat, facut franjuri” Autorul l-a lasat intr-o balta de sange si a fugit.

Desi au trecut 24 de ore de la agresiune, acesta este de negasit. Politia tine fapta „la secret”

Totul ar fi pornit de la un cal care a plecat din ferma detinuta de victima,in varsta de 60 de ani, din comuna Poroschia, judetul Teleorman, si ajuns pe un teren viran, care este revendicat de tanarul care a comis agresiunea.

Acesta l-ar fi amenintat initial pe pe batran, apoi l-a asteptat sa iasa de la ferma, seara. S-a intamplat in jurul orelor 21 in decursul serii de ieri.

„Baros”, agresorul, ar fi coborat din masina cu o sabie si un pistol, si l-a taiat pe batran pe maini, burta, picior si pe cap, ar fi tras cu pistolul in aer si apoi l-ar fi lovit cu tocul pistolului pe barbat.

Vazand ca victima este cazuta intr-o balta de sange, si un vecin din zona a iesit la poarta, alertat de tipetele disperate ale victimei, ar fi lasat masina la locul faptei si ar fi fugit pe jos, cu armele in mana, crezand ca l-a omorat.

„Omul ala n-a venit sa-l sperie, a venit sa-l taie, e taiat ca pe porc, l-a taiat, l-a facut franjuri” ne declara fiul victimei.

Politia a deschis un dosar penal, insa agresorul cunoscut sub numele de „Baros” este de negasit.

Victima a ajuns la spitalul de urgenta din Alexandria, iar „Baros” se afla inca in libertate, insa politia din Teleorman, prin purtatorul de cuvant, Daniela Pasu, care are obiceiul fie sa ascunda sub pres astfel de evenimente, fie sa dea raspunsuri pe langa subiect, nu se dezice nici de aceasta data, si nu ne raspunde la intrebarile pe marginea acestui eveniment, pe care nici nu-l infirma, nici nu-l confirma, ci ne spune sec, ca „Nu avem niciun incident în care să fi fost folosit vreun pistol„.

Despre faptul ca agresorul se afla in libertate sau ca un batran a fost casapit cu o sabie in plina strada, si ca s-ar fi auzit focuri de arma, tacere totala.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE