marți, aprilie 23, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Declarație de presă, senator Eugen Pîrvulescu: “Gîdea cel voinic și gargara pesedistă”

PSD Teleorman nu dorește dezvoltarea județului! Dacă ar fi avut vreo intenție în acest sens, s-ar fi văzut în cei 30 de ani în care a condus Teleormanul.

În schimb, gașca roșie, formată la „drum de seară” din membri „marcanți”, selectați după criterii de…incompetență, dar premianți la „gargară”, își permite să vorbească public despre investiții.

De unde știți acest cuvânt?

Ați realizat ceva în Teleorman, în afară de niște cataloage, cu care i-ați mințit pe oameni că, în 10 ani, vor avea de toate, inclusiv aeroport?

De pe ce poziție vă permiteți să afirmați că promisiunile PNL, în ceea ce privește investițiile în județ,  sunt minciuni, când voi, în 30 de ani, nu ați făcut decât să distrugeți sistematic orice urmă de dezvoltare?

Observ în spațiul public un atac fără precedent al mincinoșilor roșii, singurii responsabili de degradarea județului.

Președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gîdea, cel  care nici acum nu a reușit să depășească stadiul de marionetă, are păreri despre județul nostru si declară public că teleormanenii nu vor avea gaze, că am mințit în campania electorală, că România nu va primi fonduri europene pentru realizarea acestor investiții. Nimic mai fals!

Investițiile în Teleorman se vor realiza.

Indiferent de situație, vă asigur că vom avea fonduri pentru dezvoltare.

A avut și PSD, timp de 30 ani, însă nu a fost interesat nici de atragerea investitorilor, nici de infrastructură, nici de rețeaua de gaze, pentru că interesul acestui partid a fost unul singur: să mențină populației la un nivel de trai scăzut, pentru a putea controla situația.

De altfel, i-aș întreba pe toți cei care s-au perindat pe la conducerea Consiliului Județean, de ce în Teleorman mediul rural este la pământ, de ce nu există deja o rețea de gaze naturale, de ce multe comune arată ca în evul mediu?

Poate ne explică Adrian Gîdea, dacă tot i-a venit graiul, actual și fost președinte al C.J. Teleorman, cel care a făcut și o „haltă” pe la Ministerul Dezvoltării, unde împărțea bani pentru proiecte în județe, ce s-a întâmplat cu investiţiile promise de PSD în 2016.

Poate ne explică Victor Drăgușin, primarul municipiului Alexandria, vicepreședinte al PSD Teleorman, de ce municipiul reședință de județ, pe care îl conduce de peste 10 ani, este lipsit de orice oportunități.

Unde sunt parcările alea supraterane, unde este aeroportul promis sau parcul industrial?

Dacă nu ar fi de plâns, probabil am râde, visăm Aqualandul promis de primar, dar când circulăm pe străzile orașului ni se amestecă gândurile, din cauza gropilor și a canalelor depășite de situație, la orice ploaie.

Poate ne explică parlamentarii Florin Piper și Dănuț Cristescu, cei care au condus C.J. Teleorman, până anul trecut, cu majoritate de consilieri, de ce nu au reușit pesediștii, în 30 de ani, să dezvolte Teleormanul.

Iar lista poate continua, însă este mult prea lungă și nu vreau să-i plictisesc pe teleormăneni.

Eu le spun oamenilor doar atât: priviți zonele rurale, orașele și municipiile din județul nostru și observați cu atenție cum sărăcia și lipsa de investiții vă „strigă” la fiecare colț de stradă.

PNL nu va fi o extensie a dezastrului roșu. Voi lupta, pe toate planurile, pentru acest județ care merită mult mai mult, iar rezultatele se vor vedea cu ochiul liber, chiar dacă denigrarea oricărui demers al meu va fi la ordinea zilei, în declarațiile celor care au mințit continuu, din patru în patru ani, și au fost aleși ca să facă…nimic.

Să vă fie rușine, pesediștilor!

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

topul săptămânii