joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Bătrână de 80 de ani decedată într-un incendiu, la Rădoiești

Astăzi de dimineață, la ora 08.23, pompierii militari roșioreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din satul Cetatea, comuna Rădoiești.

Ajunși la locul evenimentului cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, salvatorii au constatat faptul că flăcările cuprinseseră acoperișul locuinței, realizat din astereală din lemn învelită cu țiglă, pe cca. 100 mp, tâmplăria și mobilierul din două camere și mai multe materiale de uz gospodăresc.

De asemenea, în interiorul casei a fost găsită o victimă, o femeie de 80 de ani, intoxicată cu monoxid de carbon, în stop cardiorespirator.

Aceasta a fost scoasă rapid din locuință și predată paramedicilor SMURD care au început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, persoana rănită nu a răspuns procedurilor medicale, fiind declarată decedată de către echipajul S.A.J. Teleorman.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, după aproximativ o oră și jumătate, pompierii reușind să salveze bunuri de peste 40000 de lei. Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 20000 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile, a reieșit că vinovat de acest eveniment a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect.

topul săptămânii