9,185FaniÎmi place
10.6 C
Alexandria

Proiect Doru Coliu: Finanțare pentru înființarea centrelor de colectare legume-fructe

Flagrant in Alexandria.

Fii la curent cu știrile din Teleorman.

Paul Nanian

REPOTER - TEL: 0767.999984

De interes

VIDEO Accident rutier la ieșire din Alexandria spre Izvorul Rece – O...

O persoană a ajuns la spital, sâmbătă dimineață, în urma unui accident rutier produs la ieșire din Alexandria spre...

O pacientă cu cancer, lăsată de ambulanță în fața blocului

Bolnavii de cancer sunt, poate, cei mai afectați. Diagnosticul întârzie, la fel și tratamentul și intervențiile chirurgicale. Flori Achim, o...

E OFICIAL! Noi RESTRICȚII intră în vigoare de luni

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a stabilit noile restricții care intră în vigoare de luni. Comitetul Național pentru...

Alexandria se vaccinează – coadă la centrul de vaccinare de la...

Numărul crescut de cazuri de COVID-19 confirmate în ultima perioadă, precum și discuțiile privind restricțiile de circulație ce vor...

Familie din Alexandria, ucisă de COVID-19

O familie din Alexandria, soț și soție, și-au pierdut viața după ce au făcut COVID-19. Cei doi au fost...

86 de localități din Teleorman în scenariul roșu – Incidența se apropie...

86 de localități din Teleorman în scenariul roșu - Incidența se apropie de 8 în județ 2.840 de cazuri de...

Deputatul PMP, Doru Coliu, este inițiatorul unui proiect de lege prin care solicită 80 de milioane de euro finanțare pentru județul Teleorman, în vederea înființării unor centre de colectare a legumelor și fructelor pentru fiecare unitate administrativă (comună, oraș, municipiu) din județ.

În prezent, producătorii de fructe și legume sunt nevoiți să își comercializeze produsele la colț de stradă sau în piețe insalubre. Prin înființarea centrelor de colectare a fructelor și legumelor, producătorii vor avea avantajul de a-și comercializa produsele într-un cadru organizat, inclusiv către marile lanțuri comerciale.

Deputatul PMP, Doru Coliu a publicat un text pe facebook despre acest proiect, pe care îl redăm mai jos.

„Proiect de lege „Proiect-pilot, crearea de Centre de colectare a produselor agricole, legume-fructe în Teleorman”!

Este proiectul meu de suflet pentru Teleorman, este proiectul meu de suflet pentru teleormăneni, este proiectul care va resuscita agricultura și agricultorul, este proiectul care va oferi întâietate produselor românești!

Acesta este unul dintre proiectele de lege pe care azi le-am înaintat spre analiză celor două Camere ale Parlamentului!

Insist asupra sa pentru modul perfect în care se armonizează cu nevoile agricultorilor teleormăneni, cu cerințele piețelor de desfacere , dar și pentru fiabilitatea sa, cu costuri financiare suportabile!

Proiect Doru Coliu PMP

Consider că este absolut necesară aprobarea proiectului în procedură de urgență dată fiind nevoia acută a localnicilor pentru astfel de centre, o oportunitate agreată de teleormăneni la toate nivelurile.

Asta înțeleg eu prin politică transversală, acțiuni care să vină în sprijinul oamenilor, și nu care să servească unor grupuri de interese!

Aștept cu nerăbdare dezbaterile pe tema acestui proiect și reiterez rugămintea ca toate partidele, indiferent de culoarea politică, să susțină acest demers!

Doar atunci când mergi din poartă în poartă și asculți păsurile oamenilor, doar atunci realizezi câte nevoi au aceștia și cât de la-ndemână îți e să poți face ceva pentru ei!
Ca o remarcă( dincolo de orice speculații), sunt cucerit de simplitatea localnicilor, de franchețea lor și alături de colegii mei din PMP-Teleorman cred în forța omului simplu!

PMP Teleorman crede în forța omului simplu!”

 

Comandat de PMP Teleorman,CMF 11200012

Alte articole interesante
Pericol public! Mort de beat, încătușat de oamenii legii, după ce a provocat un accident rutier Trei autoturisme s-au lovit pe DJ 506, între Beiu și Cervenia
Alexandria
cer acoperit de nori
10.6 ° C
10.6 °
10.6 °
72 %
4.7kmh
100 %
Dum
12 °
lun
13 °
mar
14 °
mie
14 °
joi
15 °

Pericol public! Mort de beat, încătușat de oamenii legii, după ce a provocat un accident rutier

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs, marți, pe drumul care leagă localitățile Beiu de Cervenia. Din primele date, șoferul uneia dintre...

VIDEO Incendiu într-un bloc din Alexandria – trei persoane au fost transportate la spital

Nouă persoane dintr-o scară de bloc de pe strada București din Alexandria au fost evacuate, în timp ce alte 13 s-au autoevacuat, sâmbătă dimineață,...

Alte articole