6,505FaniÎmi place
2.2 C
Alexandria
6,505FaniÎmi place

Proiect Doru Coliu: Finanțare pentru înființarea centrelor de colectare legume-fructe

De interes

Principalul suspect în cazul crimei de la Măgura s-a sinucis în arestul...

Caz şocant în arestul poliției Teleorman. Bărbatul, care a fost găsit decedat în Centrul de Arest al Inspectoratului de Poliție...

Accident rutier pe DJ504,la iesire din Orbeasca (VIDEO)

Un alt accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp, pe drumul județean 504, în Orbeasca de...

Accident în Alexandria| A rupt în două stâlpul de electricitate (VIDEO)

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp, în Alexandria.Din fericire, nicio persoană nu a fost...

Deputatul PMP, Doru Coliu, este inițiatorul unui proiect de lege prin care solicită 80 de milioane de euro finanțare pentru județul Teleorman, în vederea înființării unor centre de colectare a legumelor și fructelor pentru fiecare unitate administrativă (comună, oraș, municipiu) din județ.

În prezent, producătorii de fructe și legume sunt nevoiți să își comercializeze produsele la colț de stradă sau în piețe insalubre. Prin înființarea centrelor de colectare a fructelor și legumelor, producătorii vor avea avantajul de a-și comercializa produsele într-un cadru organizat, inclusiv către marile lanțuri comerciale.

Deputatul PMP, Doru Coliu a publicat un text pe facebook despre acest proiect, pe care îl redăm mai jos.

“Proiect de lege “Proiect-pilot, crearea de Centre de colectare a produselor agricole, legume-fructe în Teleorman”!

Este proiectul meu de suflet pentru Teleorman, este proiectul meu de suflet pentru teleormăneni, este proiectul care va resuscita agricultura și agricultorul, este proiectul care va oferi întâietate produselor românești!

Acesta este unul dintre proiectele de lege pe care azi le-am înaintat spre analiză celor două Camere ale Parlamentului!

Insist asupra sa pentru modul perfect în care se armonizează cu nevoile agricultorilor teleormăneni, cu cerințele piețelor de desfacere , dar și pentru fiabilitatea sa, cu costuri financiare suportabile!

Proiect Doru Coliu PMP

Consider că este absolut necesară aprobarea proiectului în procedură de urgență dată fiind nevoia acută a localnicilor pentru astfel de centre, o oportunitate agreată de teleormăneni la toate nivelurile.

Asta înțeleg eu prin politică transversală, acțiuni care să vină în sprijinul oamenilor, și nu care să servească unor grupuri de interese!

Aștept cu nerăbdare dezbaterile pe tema acestui proiect și reiterez rugămintea ca toate partidele, indiferent de culoarea politică, să susțină acest demers!

Doar atunci când mergi din poartă în poartă și asculți păsurile oamenilor, doar atunci realizezi câte nevoi au aceștia și cât de la-ndemână îți e să poți face ceva pentru ei!
Ca o remarcă( dincolo de orice speculații), sunt cucerit de simplitatea localnicilor, de franchețea lor și alături de colegii mei din PMP-Teleorman cred în forța omului simplu!

PMP Teleorman crede în forța omului simplu!”

 

Comandat de PMP Teleorman,CMF 11200012

Alexandria
cer acoperit de nori
2.2 ° C
2.2 °
2.2 °
75 %
2.7kmh
100 %
mar
3 °
mie
1 °
joi
2 °
vin
3 °
sâm
7 °

Accident rutier pe DJ504,la iesire din Orbeasca (VIDEO)

Un alt accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp, pe drumul județean 504, în Orbeasca de Jos. https://youtu.be/CKucnuV4R5Y Din fericire, victima acestui eveniment...

Covid 19

Romania
712,561
Cazuri confirmate
Updated on January 26, 2021 11:57 am
39,845
Cazuri active
Updated on January 26, 2021 11:57 am
17,841
Decese
Updated on January 26, 2021 11:57 am

Alte articole