1.1 C
Alexandria
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Proiect Doru Coliu: Finanțare pentru înființarea centrelor de colectare legume-fructe

Deputatul PMP, Doru Coliu, este inițiatorul unui proiect de lege prin care solicită 80 de milioane de euro finanțare pentru județul Teleorman, în vederea înființării unor centre de colectare a legumelor și fructelor pentru fiecare unitate administrativă (comună, oraș, municipiu) din județ.

În prezent, producătorii de fructe și legume sunt nevoiți să își comercializeze produsele la colț de stradă sau în piețe insalubre. Prin înființarea centrelor de colectare a fructelor și legumelor, producătorii vor avea avantajul de a-și comercializa produsele într-un cadru organizat, inclusiv către marile lanțuri comerciale.

Deputatul PMP, Doru Coliu a publicat un text pe facebook despre acest proiect, pe care îl redăm mai jos.

„Proiect de lege „Proiect-pilot, crearea de Centre de colectare a produselor agricole, legume-fructe în Teleorman”!

Este proiectul meu de suflet pentru Teleorman, este proiectul meu de suflet pentru teleormăneni, este proiectul care va resuscita agricultura și agricultorul, este proiectul care va oferi întâietate produselor românești!

Acesta este unul dintre proiectele de lege pe care azi le-am înaintat spre analiză celor două Camere ale Parlamentului!

Insist asupra sa pentru modul perfect în care se armonizează cu nevoile agricultorilor teleormăneni, cu cerințele piețelor de desfacere , dar și pentru fiabilitatea sa, cu costuri financiare suportabile!

Proiect Doru Coliu PMP

Consider că este absolut necesară aprobarea proiectului în procedură de urgență dată fiind nevoia acută a localnicilor pentru astfel de centre, o oportunitate agreată de teleormăneni la toate nivelurile.

Asta înțeleg eu prin politică transversală, acțiuni care să vină în sprijinul oamenilor, și nu care să servească unor grupuri de interese!

Aștept cu nerăbdare dezbaterile pe tema acestui proiect și reiterez rugămintea ca toate partidele, indiferent de culoarea politică, să susțină acest demers!

Doar atunci când mergi din poartă în poartă și asculți păsurile oamenilor, doar atunci realizezi câte nevoi au aceștia și cât de la-ndemână îți e să poți face ceva pentru ei!
Ca o remarcă( dincolo de orice speculații), sunt cucerit de simplitatea localnicilor, de franchețea lor și alături de colegii mei din PMP-Teleorman cred în forța omului simplu!

PMP Teleorman crede în forța omului simplu!”

 

Comandat de PMP Teleorman,CMF 11200012

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE