4.9 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

Doru Coliu, PMP: De ce să iubești Teleormanul? De ce să lupți pentru el?

Să reprezinți Teleormanul ca și parlamentar este o onoare pe care politicienii perindați au desconsiderat-o din lipsa de respect pentru locuitorii acestui județ, pentru istoria și imaginea sa.

O vânătoare de apusuri peste satele teleormănene, câțiva pași prin crângurile de pe aici, câteva vorbe schimbate cu țăranul sfătos și o plimbare prin micuțele așezări urbane sunt privite fără entuziasm, se vorbește puțin despre ele.
Alte elemente au distrus poezia acestor ținuturi, altele sunt temele care lasă în umbră imaginea Teleormanului, paradoxal, un județ atât de bogat cu oameni atât de să săraci.

De ce să lupți pentru Teleorman, de ce să lupți oamenii acestui județ, ce le-ar face viață mai senină, ce ar trebui creat aici?
– Teleormanul are nevoie de o autostradă care să poată crea acea infrastructură de care investitorii au nevoie pentru a poposi aici, care să poată crea locuri de muncă și multiplica dezvoltarea economică.
-Centrele de colectare ale produselor agricole, unul dintre primii pași pentru ca produsele românești să poată fi cu adevărat valorificate.
-Reconsiderarea școlilor de meserii, dispărute complet, cele ce cândva reprezentau cunoscuta expresie „meseria, brățară de aur”
-La capitol sănătate, crearea centrului de primiri urgențe din Alexandria, spitalul județean neputând face față numeroaselor situații ivite în anumite momente.
-Legea anti-clan, atât de necesară pentru ca lumea interlopă să dispară, iar politicienii corupți să devină doar un element de tristă amintire
-Referendumuri locale atunci când se iau decizii privind cheltuirea banului public
-Sprijinirea micului intreprinzător prin hotăriri și legi care să le confere mai mult aplomb în spațiul economic
-Alegerea Avocatului Poporului făcută direct de români
-Reducerea numărului de parlamentari la 300,așa cum a fost exprimată voința populară la referendumul din 2009
-Depolitizarea institutelor din sănătate, o temă ce merită o atentie deosebită
-Două tururi de scrutin pentru alegerea primarilor și a președinților CJ
-Reducerea fiscalității privind forța de muncă
-Reducerea birocrației și digitalizarea, subiecte intens dezbătute la nivel european
-Unirea cu R Moldova, deziderat din păcate neîmplinit până acum

Aceste puncte ar trebui să facă parte din agenda fiecărui politician ce se bate cu pumnul în piept că luptă pentru binele teleormănenilor, pentru binele Teleormanului, pentru binele României!
Doar PMP însă îndrăznește să arunce în dezbatere aceste teme, doar PMP luptă pentru omul simplu, doar PMP încearcă să miște România, să o scoată din inerția în care se zbate!

PMP Teleorman CREDE ÎN FORȚA OMULUI SIMPLU!

Pe 6 decembrie votează PMP Teleorman! Vă mulțumim!

Comandat de PMP Teleorman,CMF 11200012

Vezi galeria foto si video, din campania electorala PMP, aici.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE