6,506FaniÎmi place
1.7 C
Alexandria
6,506FaniÎmi place

Când PNL dă „acoperitoarea de față” jos, vedem doar PD-L! Cinism și corupție endemică, numele tău este Orban!

De interes

Principalul suspect în cazul crimei de la Măgura s-a sinucis în arestul...

Caz şocant în arestul poliției Teleorman. Bărbatul, care a fost găsit decedat în Centrul de Arest al Inspectoratului de Poliție...

Accident rutier pe DJ504,la iesire din Orbeasca (VIDEO)

Un alt accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp, pe drumul județean 504, în Orbeasca de...

Accident în Alexandria| A rupt în două stâlpul de electricitate (VIDEO)

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp, în Alexandria.Din fericire, nicio persoană nu a fost...

Mădălin Borș (PSD), candidat pentru postul de deputat în Camera Deputaților în județul Teleorman, a criticat dur măsura păstrării în comerț a măștilor care nu protejează de coronavirus, sub sintagma „acoperitoare de față”, arătând că este încă o dovadă a cinismului și corupției guvernului liberal-pedelist.

Borș a susținut că, după aproape un an de pandemie, faptul că măștile neconforme au ajuns pe piața românească arată fie că statul este slab și nepregătit, pentru că nicio țară europeană serioasă nu a semnalat asemenea probleme, fie că statul protejează producătorii sau importatorii de măști neconforme, semn de corupție endemică.

„Cât de cinic să fii, să lași în comerț măști care nu protejează de coronavirus? Ce interese sunt în cadrul Guvernului Orban care permite continuarea vânzării acestor „acoperitoare de față” în magazine și farmacii? Domnule Orban, vă somez public să vă cereți scuze românilor, dumneavoastră, ministrul Sănătății, domnul ministru Virgil Popescu pentru ideea sa absolut cretină, precum și toți cei înhăități în acest joc pe mulți bani cu sănătatea românilor! DEMISIA, toți, acum!”, a declarat Mădălin Borș.

Borș a subliniat că, dacă nu erau alegeri pe 6 decembrie, măștile neconforme ar fi continuat să îmbogățească prietenii PNL, lanțurile de hipermarketuri și mall-uri, atât de protejate de Guvernul Orban. „Domnul ministru Popescu ar trebui să ne spună care scenariu se aplică aici: ori este incompetent, ori este corupt!”, a mai declarat Mădălin Borș.

„Românii nu ar fi ajuns în situația de a cumpăra orice și la un preț mai mic, dacă Guvernul și-ar fi respectat promisiunea de a furniza persoanelor aflate în categoriile de risc măștile de protecție necesare pentru a se conforma măsurilor haotice ale PNL. Le promiți românilor măști, le faci obligatorii, apoi fiecare este lăsat să se descurce! Aceste măsuri tardive ale ministrului economiei sunt bâjbâite și semn de incompetență – au fost ocupați să-și protejeze apropiații și sponsorii, au făcut spectacol din așa-numita linie de producție de la Romarm, inaugurată cu fast de Orban, care s-a stricat după o zi de utilizare și ne-a dat numai rebuturi.”

Mădălin Borș a reamintit faptul  că România este în proces cu două companii din Coreea și Elveția pentru o „țeapă” de 4 milioane de euro cu ventilatoare care erau menite să ne trateze și salveze bolnavii de Covid, dar incompetența Guvernului Orban, perpetuată de PD-L-iștii vopsiți în galben și de impostorii care conduc acum țara, ne-a adus pe toți în pragul unui dezastru sanitar de proporții.

„Câte firme ați băgat în pământ doar ca să așteptați campania electorală? Ați îngenuncheat economia și acum îmbolnăviți cu bună-știință românii. Norocul celor din HORECA și al celor care au suferit de pe urma acestei pandemii prost-gestionate este că sunt alegeri pe 6 decembrie. Domnul ministru Virgil Popescu a amânat până în campania electorală acordarea de ajutor de stat, 20% din pierderile din cifra de afaceri. Domnul Popescu s-a luat de mână cu domnul Cîțu să ne amaneteze țara, Cîțu a împrumutat în 11 luni 85 de miliarde, ponderea datoriei în PIB crescând în mai puțin de un an de la 34,6% la 42,8%, economia și finanțele pe repede-înainte, pe motiv că e criză și nu suntem atenți”, a conchis candidatul.

Organizația PSD Teleorman

Biroul de Presă

La comanda PSD TELEORMAN. CUI MANDATAR FINANCIAR 11200020

Alexandria
cer acoperit de nori
1.7 ° C
1.7 °
1.7 °
88 %
1.3kmh
100 %
mar
3 °
mie
1 °
joi
2 °
vin
5 °
sâm
10 °

Accident rutier pe DJ504,la iesire din Orbeasca (VIDEO)

Un alt accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp, pe drumul județean 504, în Orbeasca de Jos. https://youtu.be/CKucnuV4R5Y Din fericire, victima acestui eveniment...

Covid 19

Romania
712,561
Cazuri confirmate
Updated on January 26, 2021 11:57 am
39,845
Cazuri active
Updated on January 26, 2021 11:57 am
17,841
Decese
Updated on January 26, 2021 11:57 am

Alte articole