0.8 C
Alexandria
duminică, februarie 5, 2023

Ce nu ni se spune despre epidemia de coronavirus din Europa

Ce nu ni se spune despre epidemia de coronavirus din Europa. De ce nu sunt luate măsuri drastice pentru protejarea spitalelor? În România s-a vorbit foarte puțin despre cum a explodat criza coronavirusului în Italia. Pacientul 0, Matteo, s-a prezentat, bolnav, de trei ori la micuțul spital din orășelul Codogno. Abia la a treia vizită, soția sa și-a adus aminte că Matteo se întâlnise cu un prieten care, la rândul său, se întâlnise cu un amic chinez. Abia atunci i s-a făcut un test lui Matteo. Care a fost pozitiv. Însă, între timp, el infectase deja doi dintre medicii cu care intrase în contact, câteva asistente, o bătrână de 71 de ani care a și decedat, dar și pe soția sa gravidă. 

Și cazul din Italia nu pare să fie singular în Europa.

Medicul Adrian Streinu Cercel a declarat miercuri seară la B1TV că 14% din personalul medical din Italia a fost infectat cu coronavirus! Și că Japonia nu mai face teste decât la pacienții care prezintă forme grave, pentru a-și proteja personalul medical. Guvernul de la Madrid a interzis, tot miercuri, toate întâlnirile profesionale ale medicilor, pentru a evita contaminarea acestora.

Ce se întâmplă în spitalele din România? Unde se intră și se iese într-o inconștiență totală? Chiar nu ține nimeni seamă că 80% din cazurile de infectare cu coronavirus sunt subclinice, nu dau niciun fel de simptom, persoana respectivă nu știe că este contaminată cu acest virus, dar sunt persoane care pot să transmită virusul?

De ce nu sunt luate măsuri drastice pentru protejarea spitalelor?

Adrianu Streinu Cercel a atras atenția, discret, că epidemia se propagă cu repeziciune în țările cu mari comunități de români din Europa…

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE