27.1 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

Ce spune Samuel Calota despre acuzațiile care au apărut în spațiul public

Samuel Calotă, candidat PRO România pentru Camera Deputaților, despre acuzațiile de colaborator al fostei securități:

„Nu am scris în viața mea un rând de cineva”

Samuel Calotă, președintele PRO România Teleorman vorbește despre acuzațiile care i se aduc în spațiul public, cu privire la faptul că ar fi fost colaborator al fostei securități, conform unei decizii CNSAS, sau traseist politic.

De asemenea, candidatul PRO România susține că atunci când a fost vicepreședintele ANPC s-a luptat cu instituțiile bancare pentru drepturile celor care aveau împrumuturi și care ar fi fost obligați să plătească mai multe comisioane, în mod nelegal.

„Acest traseist, colaborator al securității și chemat la DNA a ajutat, prin nebunia lui de a se bate cu băncile,144.000 de familii!

Nu am ascuns și nu îmi este frică să vorbesc public despre orice zvon sau despre așa-zisele acuzații care mi se aduc, iar pe deausupra, am avut și foarte multe rezultate pozitive palpabile pentru oameni, atunci când am fost într-o poziție publică.

Se poate spune același lucru și despre ceilalți candidați? Dacă au curajul asumării, cu mare plăcere îi aștept să ne prezinte ce au făcut ei concret pentru teleormăneni!” a declarat Samuel Calotă.

La comanda PRO Romania Teleorman, C.M.F. 11200008

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE