marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Ce spune Samuel Calota despre acuzațiile care au apărut în spațiul public

Samuel Calotă, candidat PRO România pentru Camera Deputaților, despre acuzațiile de colaborator al fostei securități:

„Nu am scris în viața mea un rând de cineva”

Samuel Calotă, președintele PRO România Teleorman vorbește despre acuzațiile care i se aduc în spațiul public, cu privire la faptul că ar fi fost colaborator al fostei securități, conform unei decizii CNSAS, sau traseist politic.

De asemenea, candidatul PRO România susține că atunci când a fost vicepreședintele ANPC s-a luptat cu instituțiile bancare pentru drepturile celor care aveau împrumuturi și care ar fi fost obligați să plătească mai multe comisioane, în mod nelegal.

„Acest traseist, colaborator al securității și chemat la DNA a ajutat, prin nebunia lui de a se bate cu băncile,144.000 de familii!

Nu am ascuns și nu îmi este frică să vorbesc public despre orice zvon sau despre așa-zisele acuzații care mi se aduc, iar pe deausupra, am avut și foarte multe rezultate pozitive palpabile pentru oameni, atunci când am fost într-o poziție publică.

Se poate spune același lucru și despre ceilalți candidați? Dacă au curajul asumării, cu mare plăcere îi aștept să ne prezinte ce au făcut ei concret pentru teleormăneni!” a declarat Samuel Calotă.

La comanda PRO Romania Teleorman, C.M.F. 11200008

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii