20.6 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

Guvernul Orban alocă fonduri pentru modernizarea și dezvoltarea localităților teleormănene

Sunt bucuros să aduc noi vești bune pentru Teleorman. Ministrul Ion Ștefan a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru investiții prin Compania Națională de Investiții, la alte trei noi obiective din județul nostru.

În Drăgănești-Vlașca, demarăm lucrările de reabilitare a Bisericii ”Sf. Nicolae” și de construire a unei anexe sociale și a unei clopotnițe.

În comuna Dracea, începem construirea unui sediu de primărie și pornim lucrările de reabilitare, modernizare, dotare și extindere a Școlii Gimnaziale din satul Dracea.

Viitorul se arată promițător! Încă trei obiective din Teleorman vor primi în foarte scurt timp undă verde pentru demararea investițiilor. Este vorba de extinderea sistemului centralizat de alimentare cu apă din comuna Cervenia, de extinderea sistemului public de alimentare cu apă din comuna Dobrotești și de extinderea rețelei de alimentare cu apă din satul Drăgănești-Vlașca, comuna Drăgănești -Vlașca.

PNL nu uită de nevoile nimănui! Împreună construim România de mâine și aducem prosperitatea și siguranța în casele românilor!

Pe 6 decembrie este șansa noastră să continuăm programul de guvernare PNL.

Costel Barbu, candidat PNL Teleorman Camera Deputaților

La comanda PNL Teleorman. Cod mandatar financiar 11200025

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE