vineri, aprilie 26, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

CEZ confirmă: Pompierii nu i-au anunțat că un șobolan arde în panoul electric, cu degajare de fum

Pompierii nu i-au anunțat că un șobolan arde în panoul electric, cu degajare de fum.  Aceștia nici măcar nu s-au sinchisit să vină la fața locului, deși au fost alertați de două ori prin 112.

Reamintim că Locatarii unui bloc din Alexandria erau să ardă că șobolanii‼️ Fumul a împânzit scara blocului o oră.

Pompierii nu s-au băgat: „Să vină CEZ-ul, nu e treaba noastră”

Puțin înainte să crape de ziuă, un fum gros și înnecacios a împânzit o scară din Alexandria. Panoul electric sfârâia și scotea fum de-l tăiai cu cuțitul. Un locatar a sunat la 112, dar pompierii , senini, au spus că nu e treaba lor, că o să sune ei la compania de electricitate, prin operatorul parcă trezit din somn.

Apel 112

Pentru că zeci de minute nu venea nimeni, apelantul, un cetățean cu spirit civic, și pregătire de specialitate, a asigurat măsurile PSI, pe care ar fi trebuit să le asigure „eroii” de la somn: a oprit gazele și oprit, rând pe rând, toate contoarele electrice.

Compania de electricitate a remis o informare de presă care spune că ei au fost sesizați de un consumator, la 7:27, ceea ce arată o indolență crasă din partea pompierilor, care au fost sunați și la 6:59, și la 7:23.

CEZ

Fumul înnecacios cuprindea scara așa că cetățeanul, disperat, a mers la CEZ, văzând că nici pompierii nu vin, nici lucrătorii de la compania de electricitate, care ar fi trebuit să fie alertați de către pompieri.

În timp ce CEZ, companie privată, a răspuns printr-un drept la replică , ISU Teleorman încă e în weekend, de vineri și până astăzi nu am primit nimic pe temă, deși purtătorul de cuvânt, Maior Gelu Dragomir a promis că revine cu informații „în cel mai scurt timp”.

Se pare, însă, că timpul curge altfel pentru pompierii din Teleorman, atunci când au ceva de ascuns.

Între timp, grupul de presă al ISU Teleorman a fost blocat de către purtătorul de cuvânt, pentru ca presa centrală să nu vadă decât ce vrea instituția, fara a mai fi vizibile întrebările jurnaliștilor locali, care cunosc realitatea din teren.

Doar admini pot trimite mesaje

topul săptămânii