34.9 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Cinci ani de la operaționalizarea SMURD Dobrotești

Astăzi, 22 martie a.c., salvatorii teleormăneni sărbătoresc cinci ani de la operaționalizarea SMURD din localitatea Dobrotești, în cadrul punctului de lucru al pompierilor militari roșioreni.

În această perioadă de activitate în domeniul acordării primului ajutor calificat cetățenilor cu probleme medicale ori celor care au suferit diferite traumatisme în urma unor evenimente tragice, paramedicii din cadrul acestei subunități pot vorbi de un număr de aproape 3000 de intervenții la activ.

Reamintim faptul că SMURD Dobrotești deservește localitățile Dobrotești, Merișani, Didești, Tecuci, Balaci, Burdeni, Zâmbreasca, Plopi, Beuca, Ciolănești Deal, Ciolănești Vale, Baldovinești, Siliștea Gumești, Dobreni, Tătărăștii de Sus, Tătărăștii de Jos, Udupu, Negreni, Slăvești, Lada și Scurtu, având în dotare o ambulanță tip B2, încadrată cu un număr de 15 subofițeri cu competență de paramedic, toți având cursul de formare în acordarea primului ajutor calificat, descarcerare şi operaţiuni de salvare la Centrele de Formare şi Pregătire în Descarcerare şi Asistenţă Medicală de Urgenţă din țară.

Având în vedere numărul mare de vieți salvate anual de către paramedicii teleormăneni, putem afirma cu mândrie faptul că SMURD Dobrotești reprezintă un succes pentru și în slujba cetățenilor!

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE