5.5 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

Cinci ani de la operaționalizarea SMURD Dobrotești

Astăzi, 22 martie a.c., salvatorii teleormăneni sărbătoresc cinci ani de la operaționalizarea SMURD din localitatea Dobrotești, în cadrul punctului de lucru al pompierilor militari roșioreni.

În această perioadă de activitate în domeniul acordării primului ajutor calificat cetățenilor cu probleme medicale ori celor care au suferit diferite traumatisme în urma unor evenimente tragice, paramedicii din cadrul acestei subunități pot vorbi de un număr de aproape 3000 de intervenții la activ.

Reamintim faptul că SMURD Dobrotești deservește localitățile Dobrotești, Merișani, Didești, Tecuci, Balaci, Burdeni, Zâmbreasca, Plopi, Beuca, Ciolănești Deal, Ciolănești Vale, Baldovinești, Siliștea Gumești, Dobreni, Tătărăștii de Sus, Tătărăștii de Jos, Udupu, Negreni, Slăvești, Lada și Scurtu, având în dotare o ambulanță tip B2, încadrată cu un număr de 15 subofițeri cu competență de paramedic, toți având cursul de formare în acordarea primului ajutor calificat, descarcerare şi operaţiuni de salvare la Centrele de Formare şi Pregătire în Descarcerare şi Asistenţă Medicală de Urgenţă din țară.

Având în vedere numărul mare de vieți salvate anual de către paramedicii teleormăneni, putem afirma cu mândrie faptul că SMURD Dobrotești reprezintă un succes pentru și în slujba cetățenilor!

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE