34.9 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Cinci persoane, dintre care doi copii, rănite într-un accident la Peretu

Cinci persoane, dintre care doi copii, au fost rănite în urma unui accident rutier produs, sâmbătă după-amiază, pe raza localității Peretu.

Din primele date, la spital au fost transportate trei dintre cele cinci victime, pentru îngrijiri medicale de specialitate.


Potrivit martorilor, se pare că la baza producerii accidentului a stat neacordarea de prioritate. Concret, una dintre cele două mașini implicate în evenimentul rutier a ieșit de pe o stradă laterală, fără să se asigure, moment în care a fost izbită de o mașină care circula regulamentar pe E70.


La fața locului au intervenit pompierii militari cu o mașină de stingere, o descarcerare și două ambulanțe SMURD, dar și două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță.


Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul rutier.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE