5.7 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

O femeie de 88 de ani din Scrioaștea a ars de vie în propria locuinţă

O persoană în vârstă de 88 de ani și-a pierdut viața, luni dimineață, în incendiul care i-a cuprins locuința din localitatea Scrioaștea. Potrivit ISU Teleorman, incendiul a fost anunțat pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 la ora 04.20, la fața locului deplasându-se pompierii militari cu două autospeciale de stingere cu apă si spumă și o ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, incediul se manifesta generalizat, la întreaga locuință, cu posibilitate de propagare la o casă de locuit din imediata apropiere și la celelalte anexe gospodărești.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite după aproape trei ore, pompierii reușind să salveze bunuri estimate la suma de 100.000 de lei. Valoarea pagubelor a fost de aproape 60.000 de lei, reprezentând întreaga locuință.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, cauza probabilă a acestui eveniment a fost coșul de fum defect care a permis scânteilor să ajungă pe materialele combustibile din apropiere.

În ultimele 72 de ore, pompierii teleormăneni au intervenit pentru stingerea a 21  de incendii, dintre care 17 incendii de vegetație uscată și gunoi menajer pe raza localităților Cucuieți, Drăgănești Vlașca, Trivalea Moșteni, Scrioaștea (3), Lița, DN 54 (între Turnu Măgurele și Izlaz), Lada, Zâmbreasca, Negreni, Uda Clocociov, Troianul, Roșiorii de Vede, Brânceni, Sfințești și Poeni.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE