vineri, mai 17, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Cod galben de instabilitate atmosferică, până la ora 23:00, valabil pe raza județului Teleorman

Județul Teleorman se află sub atenționare meteorologică de instabilitate atmosferică, astăzi, între orele 10:00-23:00. Aceasta se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și intensificări ale vântului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20-25 l/mp și izolat de peste 40 l/mp.

„ANM a emis, marți, o alertă de Cod galben de ploi torențiale, grindină și vânt în jumătate de ţară. Sunt vizate zone din Moldova, Muntenia, estul Transilvaniei și local în Maramureș. Marți între orele 10.00 – 23.00, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină, intensificări ale vântului și vijelii în Moldova, Muntenia, estul Transilvaniei și local în Maramureș.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 40 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala marți, pe arii restrânse, și în restul țării. În zilele următoare, vremea va fi instabilă îndeosebi în jumătatea de vest a teritoriului.

Vremea va fi caldă pentru această perioadă în Teleorman, dar va deveni instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate după-amiaza și seara, când va ploua.

topul săptămânii