2.3 C
Alexandria
miercuri, februarie 1, 2023

Cod galben de vânt în următoarele ore

Mai multe avertizări cod galben de vânt puternic, valabile în 13 judeţe, între care și Teleorman, cu rafalele de vânt vor ajunge până la 70 de kilometri la oră, au fost emise, duminică, de meteorologi.

Astfel, conform ANM, duminică, în intervalul 09.00- 15.00, este cod galben în municipiul Bucureşti şi în judeţele Brăila, Ialomiţa, Buzău, Prahova, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Dâmboviţa şi Teleorman. În aceste zone, vântul va avea rafale care pot ajunge la 70 de kilometri la oră, transmite ANM.

De asemenea, până la ora 11.00, este cod galben de vânt în judeţele Constanţa şi Tulcea, în timp ce, până la ora 12.00, este cod galben de vânt în judeţele Dolj şi Mehedinţi, unde rafalele vor ajunge la 55…65 km/h.

Pompierii recomandă

Pentru a trece cu bine peste această instabilitate atmosferică, pompierii militari teleormăneni vin în sprijinul cetățenilor cu o serie de recomandări: să se informeze despre condițiile de trafic înainte de a pleca la drum; să parcheze mașinile la distanță față de copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate; să rămână în spații închise care să le asigure protecția și să evite deplasarea în zone cu panouri publicitare, copaci sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A. D. Ghica” al județului Teleorman solicită cetățenilor anunțarea oricăror situații care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE