18.2 C
Alexandria
joi, iulie 7, 2022

ISU Teleorman: Precizări privind transportul persoanelor suspecte de infectarea cu COVID 19

ISU Teleorman asigură cetățenii că în privința transportului pacienților suspecți de infectarea cu coronavirus, activitatea se desfășoară întotdeauna cu respectarea procedurilor și instrucțiunilor transmise, astfel încât să fie îndeplinite toate măsurile de siguranță atât pentru personalul de intervenție, cât și pentru cei cu probleme medicale. 

Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul ISU Teleorman precizează că transportul persoanelor suspecte se poate realiza în condiții de siguranță și fără izoletă, deoarece personalul medical/paramedical folosește în permanență costume de protecție specifice, pacientul este echipat cu mască, iar autospecialele sunt dezinfectate și decontaminate conform protocolului, cu substanțele furnizate prin intermediul Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alexandria, în cantități suficiente.

Referitor la existența unei singure izolete la nivel județean, ISU Teleorman transmite că subiectul a fost discutat de Grupul de Comunicare Strategică, încă din primele conferințe de presă, iar dispozitivul se regăsește numai în dotarea autospecialei de transport personal și victime multiple, de la nivelul fiecărui județ.

În această perioadă, în contextul măsurilor ce trebuie adoptate pentru reducerea riscului de transmitere a virusului COVID-19, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A. D. Ghica” al județului Teleorman adresează rugămintea cetățenilor să manifeste responsabilitate și să respecte recomandările autorităților locale și centrale.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE