4.9 C
Alexandria
marți, decembrie 6, 2022

Containere pentru Spitalul Județean de Urgență și Spitalul Caritas, pentru organizarea centrelor de evaluare și a triajului epidemiologic al pacienților cu COVID-19

Guvernul a aprobat, în ședința de miercuri, o hotărâre privind aprobarea scoaterii din rezervele de stat a unor cantități de produse şi acordarea acestora ca ajutoare umanitare interne de urgenţă, cu titlu gratuit, Instituției Prefectului din județele Alba, Arad, Argeș, Bistrița-Năsăud, Dolj, Hunedoara, Teleorman și Timiș, pentru organizarea centrelor de evaluare, respectiv a unui centru de screening ambulator, asigurarea asistenței medicale, precum și organizarea triajului epidemiologic al pacienților infectați cu COVID-19.

Astfel, două cosntrucții modulate vor ajunge, în perioada următoare, la Spitalul Municipial Caritas din Roșiori de Vede și Spitalul Județean de Urgență Alexandria.

“Art. 1. – (1) Se aprobă scoaterea din rezervele de stat şi acordarea imediată ca ajutoare umanitare interne de urgenţă, cu titlu gratuit, a unor cantități de produse, prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre, în valoare de 416.956 lei, exclusiv TVA, Instituției Prefectului din județele Alba, Arad, Argeș, Bistrița-Năsăud, Dolj, Hunedoara, Teleorman și Timiș, pentru organizarea centrelor de evaluare, respectiv a unui centru de screening ambulator, asigurarea asistenței medicale, precum și organizarea triajului epidemiologic al pacienților infectați cu Covid-19”, se arată în hotărârea adoptată de Executiv.

Potrivit sursei citate, distribuirea construcțiilor ușoare din elemente modulate se face de comitetul județean pentru situații de urgență, prin grija Instituției Prefectului din care primesc construcțiile modulate, iar după încetarea efectelor epidemiei determinate de coronavirusul SARS-CoV-2, cantitățile de produse preluate, după dezinfectare sau decontaminare, rămân la dispoziția Instituției Prefectului din aceste județe și unităților sanitare beneficiare și urmează să fie folosite pentru protecția populației afectate, în cazul apariției altor situații de urgență pe raza județelor ori în proximitatea acestora, cu menținerea destinației produselor acordate ca ajutor umanitar intern de urgență, cu titlu gratuit, din rezervele de stat.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE