8.4 C
Alexandria
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Senator Eugen Pîrvulescu: Bani pentru elevii din Teleorman! 7.066 de şcolari vor beneficia de sprijin educaţional, în valoare de 500 lei

Pentru că educaţia este componenta de bază a unei societăţi sănătoase, noi, cei aleşi de cetăţeni să îi reprezinte, trebuie să căutăm permanent soluţii care să ofere şanse reale tuturor elevilor din România.

Senatorul Eugen Pîrvulescu a precizat că “avem copii buni, care îşi doresc să meargă la şcoală, să înveţe, să devină oameni de bază ai societăţii. Din păcate, nu toţi părinţii au posibilităţi material pentru a susţine cheltuielile necesare educaţiei copiilor, fapt care duce, de multe ori, la adandon şcolar”.

Pentru a diminua numărul elevilor care sunt obligaţi să renunţe la şcoală, din cauza lipsei banilor, statul român acordă susţinere financiară prin proiectul „Sprijin educaţional, pe bază de tichete sociale pe support electronic, pentru elevii cei mai dezavantajaţi”.


Copiii cu posibilităţi materiale reduse vor primi câte 500 de lei pe an pentru a cumpăra caiete, stilouri, articole pentru pictură, ghiozdane şi alte instrumente necesare pentru activitatea şcolară, precum şi articole de vestimentaţie.

În Teleorman există 7066 de elevi care vor beneficia de sprijin educaţional, în valoare de 500 lei, bani care vor fi viraţi în luna aprilie pe cardurile sociale special destinate acestor plăţi.

Titularul tichetului social va fi reprezentantul familiei, respectiv reprezentantul legal al copilului.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE