4.7 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

La un pas de tragedie, după ce a băut bine și a uitat tigaia pe foc

Autoritățile au fost alertate, cu puțin timp în urmă, după ce o femeie care locuiește în blocul de locuințe sociale din apropierea Inspectoratului de Jandarmi a pus o tigaie pe aragazul pornit și a uitat de ea.

Speriați de fumul care începuse să iasă din locuința femeii, vecinii acesteia au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de stingere și una de descarcerare, dar și o ambulanță SMURD.

Incendiul a fost lichidat rapid, iar femeia a fost preluată de paramedicii SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Vecinii femeii spun că aceasta are obiceiul de a consuma băuturi alcoolice, așa că nu sunt tocmai surprinși că a pus tigaia pe foc și și-a văzut de alte treburi.


De data aceasta, neatenția femeii nu a avut urmări grave, însă o tragedie se putea întâmpla dacă incidental nu era observat la timp.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE