marți, mai 7, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Costel Barbu: „Guvernul Orban alocă fonduri de dezvoltare pentru Turnu Măgurele!’

Ca secretar general adjunct în Guvernul României și candidat din partea PNL Teleorman la #CameraDeputaților, am luptat și voi continua să aduc cât mai multe investiții în Teleorman.

Avem toată susținerea Prim Ministrului Ludovic Orban și a Executivului pentru a transforma în realitate toate proiectele de importanță majoră pentru dezvoltarea județului nostru.

Mă bucur să anunț că în Turnu Măgurele începem investițiile în bunăstarea și modernizarea orașului și proiectele devin realitate. Fapte, nu vorbe!

Am aprobat demararea lucrărilor de extindere, reabilitare, modernizare și dotare a Cinematografului „Flacăra” din Turnu Măgurele.

În curând vom porni reabilitarea, consolidarea și dotarea cu aparatură modernă a Spitalului Municipal Turnu Măgurele. Pentru spital, CNI are un buget total de 131.170.226 lei care vor fi utilizați pentru lucrări de termoizolare, refacerea instalațiilor, înlocuirea tâmplăriei, dotări complete cu paturi, aparatură, dar și modernizarea și utilarea bucătăriei.

O altă investiție, în valoare de 126.323.299 lei fără TVA, pentru care în luna iunie a început deja proiectarea, va asigura reabilitarea și modernizarea drumului DN52, Alexandria – Turnu Măgurele, principala arteră de legatură între cele două orașe.

Într-un an și jumătate, după ce constructorul va termina reparațiile structurii sistemului rutier, lărgirea părții carosabile, consolidarea unor tronsoane de drum, realizarea sistemului de drenare a apelor pluviale, execuția și consolidarea unor poduri și lucrări de siguranță a circulatiei și de mediu, vom ajunge în portul Turnu Măgurele într-un timp mult mai scurt și în condiții de maximă siguranță.

Nu în ultimul rând, vom construi o anexă socială la biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel.

Și nu ne oprim aici! Împreună cu bunul meu coleg, Claudiu Cracea, președintele organizației PNL Turnu Măgurele, am stabilit următoarele proiecte pentru Turnu Măgurele pe care le voi sprijini din Camera Deputaților. Viitorul sună bine!

#GuvernareLiberală
#DezvoltămTeleormanul
#CostelBarbuDeputat

topul săptămânii