8,046FaniÎmi place
10 C
Alexandria
8,046FaniÎmi place

Costel Barbu: „Guvernul Orban alocă fonduri de dezvoltare pentru Turnu Măgurele!’

De interes

EXCLUSIV IMPACTNEWS24: Momentul impactului care a dus la carambolul de pe E70...

Momentul impactului care a dus la carambolul de pe E70 din aceasta seara. Puteti observa cum s-a produs accidentul...

Continua seria abuzurilor: Gafa dupa gafa a jandarmilor din Alexandria, dupa ce...

Daca in urma cu o saptamana, o tanara a fost amendata pentru ca, conform procesului verbal, se afla luni,...

Accident rutier în Tătărăștii de jos.Un tânăr de 25 ani,a plonjat cu...

Grav accident de circulaţie pe raza localității Slăvești, comuna Tătărăștii de jos. Un tânăr de 25 ani,...

Ca secretar general adjunct în Guvernul României și candidat din partea PNL Teleorman la #CameraDeputaților, am luptat și voi continua să aduc cât mai multe investiții în Teleorman.

Avem toată susținerea Prim Ministrului Ludovic Orban și a Executivului pentru a transforma în realitate toate proiectele de importanță majoră pentru dezvoltarea județului nostru.

Mă bucur să anunț că în Turnu Măgurele începem investițiile în bunăstarea și modernizarea orașului și proiectele devin realitate. Fapte, nu vorbe!

Am aprobat demararea lucrărilor de extindere, reabilitare, modernizare și dotare a Cinematografului „Flacăra” din Turnu Măgurele.

În curând vom porni reabilitarea, consolidarea și dotarea cu aparatură modernă a Spitalului Municipal Turnu Măgurele. Pentru spital, CNI are un buget total de 131.170.226 lei care vor fi utilizați pentru lucrări de termoizolare, refacerea instalațiilor, înlocuirea tâmplăriei, dotări complete cu paturi, aparatură, dar și modernizarea și utilarea bucătăriei.

O altă investiție, în valoare de 126.323.299 lei fără TVA, pentru care în luna iunie a început deja proiectarea, va asigura reabilitarea și modernizarea drumului DN52, Alexandria – Turnu Măgurele, principala arteră de legatură între cele două orașe.

Într-un an și jumătate, după ce constructorul va termina reparațiile structurii sistemului rutier, lărgirea părții carosabile, consolidarea unor tronsoane de drum, realizarea sistemului de drenare a apelor pluviale, execuția și consolidarea unor poduri și lucrări de siguranță a circulatiei și de mediu, vom ajunge în portul Turnu Măgurele într-un timp mult mai scurt și în condiții de maximă siguranță.

Nu în ultimul rând, vom construi o anexă socială la biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel.

Și nu ne oprim aici! Împreună cu bunul meu coleg, Claudiu Cracea, președintele organizației PNL Turnu Măgurele, am stabilit următoarele proiecte pentru Turnu Măgurele pe care le voi sprijini din Camera Deputaților. Viitorul sună bine!

#GuvernareLiberală
#DezvoltămTeleormanul
#CostelBarbuDeputat

Alexandria
cer senin
10 ° C
10 °
10 °
44 %
1.8kmh
0 %
Dum
9 °
lun
18 °
mar
20 °
mie
12 °
joi
10 °

Accident rutier în Tătărăștii de jos.Un tânăr de 25 ani,a plonjat cu mașina în râul Teleormanul

Grav accident de circulaţie pe raza localității Slăvești, comuna Tătărăștii de jos. Un tânăr de 25 ani, a plonjat cu un autoturism marca...

Covid 19

Romania
1,006,167
Cazuri confirmate
Updated on April 11, 2021 6:17 pm
74,373
Cazuri active
Updated on April 11, 2021 6:17 pm
25,135
Decese
Updated on April 11, 2021 6:17 pm

Alte articole