6,506FaniÎmi place
1.7 C
Alexandria
6,506FaniÎmi place

Costel Barbu: „Guvernul Orban alocă fonduri de dezvoltare pentru Turnu Măgurele!’

De interes

Principalul suspect în cazul crimei de la Măgura s-a sinucis în arestul...

Caz şocant în arestul poliției Teleorman. Bărbatul, care a fost găsit decedat în Centrul de Arest al Inspectoratului de Poliție...

Accident rutier pe DJ504,la iesire din Orbeasca (VIDEO)

Un alt accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp, pe drumul județean 504, în Orbeasca de...

Accident în Alexandria| A rupt în două stâlpul de electricitate (VIDEO)

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp, în Alexandria.Din fericire, nicio persoană nu a fost...

Ca secretar general adjunct în Guvernul României și candidat din partea PNL Teleorman la #CameraDeputaților, am luptat și voi continua să aduc cât mai multe investiții în Teleorman.

Avem toată susținerea Prim Ministrului Ludovic Orban și a Executivului pentru a transforma în realitate toate proiectele de importanță majoră pentru dezvoltarea județului nostru.

Mă bucur să anunț că în Turnu Măgurele începem investițiile în bunăstarea și modernizarea orașului și proiectele devin realitate. Fapte, nu vorbe!

Am aprobat demararea lucrărilor de extindere, reabilitare, modernizare și dotare a Cinematografului „Flacăra” din Turnu Măgurele.

În curând vom porni reabilitarea, consolidarea și dotarea cu aparatură modernă a Spitalului Municipal Turnu Măgurele. Pentru spital, CNI are un buget total de 131.170.226 lei care vor fi utilizați pentru lucrări de termoizolare, refacerea instalațiilor, înlocuirea tâmplăriei, dotări complete cu paturi, aparatură, dar și modernizarea și utilarea bucătăriei.

O altă investiție, în valoare de 126.323.299 lei fără TVA, pentru care în luna iunie a început deja proiectarea, va asigura reabilitarea și modernizarea drumului DN52, Alexandria – Turnu Măgurele, principala arteră de legatură între cele două orașe.

Într-un an și jumătate, după ce constructorul va termina reparațiile structurii sistemului rutier, lărgirea părții carosabile, consolidarea unor tronsoane de drum, realizarea sistemului de drenare a apelor pluviale, execuția și consolidarea unor poduri și lucrări de siguranță a circulatiei și de mediu, vom ajunge în portul Turnu Măgurele într-un timp mult mai scurt și în condiții de maximă siguranță.

Nu în ultimul rând, vom construi o anexă socială la biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel.

Și nu ne oprim aici! Împreună cu bunul meu coleg, Claudiu Cracea, președintele organizației PNL Turnu Măgurele, am stabilit următoarele proiecte pentru Turnu Măgurele pe care le voi sprijini din Camera Deputaților. Viitorul sună bine!

#GuvernareLiberală
#DezvoltămTeleormanul
#CostelBarbuDeputat

Alexandria
cer acoperit de nori
1.7 ° C
1.7 °
1.7 °
88 %
1.3kmh
100 %
mar
3 °
mie
1 °
joi
2 °
vin
5 °
sâm
10 °

Accident rutier pe DJ504,la iesire din Orbeasca (VIDEO)

Un alt accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp, pe drumul județean 504, în Orbeasca de Jos. https://youtu.be/CKucnuV4R5Y Din fericire, victima acestui eveniment...

Covid 19

Romania
712,561
Cazuri confirmate
Updated on January 26, 2021 11:57 am
39,845
Cazuri active
Updated on January 26, 2021 11:57 am
17,841
Decese
Updated on January 26, 2021 11:57 am

Alte articole