luni, martie 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Cristi Barbu: “În perioada următoare, sănătatea populației este prioritară. Dar vom avea grija și de economie/antreprenori/salariați”

Guvernul este pregătit pentru a face față epidemiei de coronavirus, vor fi alocate fonduri suplimenare pentru Sănătate și se lucrează la un pachet de măsuri economice pentru a atenua efectele epidemiei, anunță secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de pe o rețea de socializare, liberalul precizează că starea de urgență a fost instaurată pentru ca măsurile necesare și obligatorii în combaterea epidemiei să poată fi luate și puse rapid în practică.

“Președintele a instituit starea de urgență pe tot teritoriul țării, pentru 30 de zile. Situațiile excepționale cer măsuri excepționale. A fost luată această decizie pentru ca măsurile necesare și obligatorii în combaterea epidemiei să fie rapid luate și puse în practică.
Vă asigur că guvernul nu va lua nici o măsură abuzivă. Suntem toți solidari și trebuie sa fim uniti pentru a trece peste acest impas.

Nu ne temem si nu ne este frica, dar rămânem responsabili. Ne reducem activitatea socială pentru a reduce riscul de răspândire care ar putea bloca sistemul medical și ar afecta sănătatea celor mai vulnerabili dintre noi. Suntem responsabili. Respectam regulile și împreună vom lăsa în urmă și această problemă.

Ce e important de reținut: suntem pregătiți la nivelul guvernului pentru a combate această epidemie, vom aloca fonduri suplimentare pentru Sănătate, lucrăm la un pachet de măsuri economice pentru a atenua efectele epidemiei, nu vom lua nicio măsură abuzivă pe perioada stării de urgență. În perioada următoare, sănătatea populației este prioritată pentru acest guvern. Dar vom avea grija și de economie/antreprenori/salariați.

Le mulțumesc tuturor cadrelor din sistemul medical pentru felul în care au gestionat situația până acum. Și mulțumesc populației pentru respectarea recomandărilor care ne vor ajuta să trecem mai repede peste această epidemie”, a scris Cristi Barbu pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii