34.9 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Un nou caz suspect de infecție cu COVID-19, în Alexandria VIDEO

Un cetățean italian care locuiește în Alexandria a fost testat pentru infecția cu COVID-19, după ce luni după amiază s-a simțit rău , iar familia a anunțat autoritățile.

Bărbatul se afla in izolare la domiciliu, pentru că se întorsese de curând din țara sa de baștină, transmit reprezentanții Prefecturii Teleorman.

Conform sursei citate, bărbatului i-au fost prelevate probe și trimise la Institutul Matei Balș.

Potrivit unor surse, luni după amiază bărbatul, care are unele probleme de sănătate, s-a simțit rău, iar familia a alertat autoritățile, cu atât mai mult cu cât acesta a călătorit recent în Italia, țară în zona roșie de risc.

La domiciliul acestuia din Alexandria s-au deplasat mai multe echipaje medicale, care i-au acordat îngrijiri de specialitate, starea bărbatului fiind una destul de rea.

După ce a fost stabilizat, acesta a fost transferat la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Alexandria, unde va rămâne până când vor sosi rezultatele testului.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE