24.9 C
Alexandria
vineri, iulie 1, 2022

Un nou caz suspect de infecție cu COVID-19, în Alexandria VIDEO

Un cetățean italian care locuiește în Alexandria a fost testat pentru infecția cu COVID-19, după ce luni după amiază s-a simțit rău , iar familia a anunțat autoritățile.

Bărbatul se afla in izolare la domiciliu, pentru că se întorsese de curând din țara sa de baștină, transmit reprezentanții Prefecturii Teleorman.

Conform sursei citate, bărbatului i-au fost prelevate probe și trimise la Institutul Matei Balș.

Potrivit unor surse, luni după amiază bărbatul, care are unele probleme de sănătate, s-a simțit rău, iar familia a alertat autoritățile, cu atât mai mult cu cât acesta a călătorit recent în Italia, țară în zona roșie de risc.

La domiciliul acestuia din Alexandria s-au deplasat mai multe echipaje medicale, care i-au acordat îngrijiri de specialitate, starea bărbatului fiind una destul de rea.

După ce a fost stabilizat, acesta a fost transferat la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Alexandria, unde va rămâne până când vor sosi rezultatele testului.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE