22.3 C
Alexandria
duminică, iulie 3, 2022

Dănuț Cristescu, după ce Guvernul a dezmințit o întâlnire Cîțu-Ciolacu: “Nu există niciun argument, în afară de orgoliu prostesc”

“Nu există niciun argument, în afară de orgoliu prostesc, pentru ca premierul Cîțu să respingă dialogul cu PSD pe un subiect de importanță națională, cum e PNRR”, este reacția senatorului PSD de Teleorman, Dănuț Cristescu, după ce biroul de presă al Guvernului a anunțat că premierul nu are în programul de luni o întâlnire cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, iar o astfel de întrevedere nu se afla nici pe agenda din aceasta săptămână a lui Florin Cîțu.

“Ar fi o atitudine sfidătoare la adresa cetățenilor români care așteaptă de la cei aleși să vină cu soluții, nu să se certe între ei, mai ales când e vorba de proiecte de interes național. În plină pandemie, în plină criză economică, cetățenii așteaptă de la oamenii politici soluții constructive, nu certuri și orgolii.

PSD a întins mâna Guvernului și s-a oferit să contribuie cu soluții și expertiză pentru că este în interesul nostru, al tuturor, să avem cât mai repede un Plan Național de Redresare și Reziliență, cât mai bun și mai corespunzător criteriilor Comisiei Europene. Orice zi de întârziere, înseamnă șanse compromise!

În viziunea PSD, consensul politic este necesar pe teme majore. În fond, oamenii n-au votat pentru a avea circ, scandal și ură continuă, ci pentru a face posibile soluții care să le facă viața mai bună”, a mai adăugat senatorul în mesajul scris pe pagina sa de Facebook.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE