marți, aprilie 23, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Impact violent in comuna Tiganesti

Circulație deviată pe străzile laterale din comuna Țigănești, din cauza unui accident, în care au fost implicate două autoturisme.

În jurul orei 18.00, echipajele de salvare au fost solicitate să intervină pentru acordarea primului ajutor, în cazul a doi conducători auto.

Din primele informații, un tânăr din localitatea, cu permis de conducere de numai câteva luni, în timp ce încerca să iasă cu mașina pe șoseaua principală, a intrat prea mult în intersecție, moment în care a fost lovit de un alt vehicul, condus de o femeie.

Șoferul spune că din pricina unui alt autoturism, parcat la câțiva metri, nu a avut vizibilitate, și nu a observat vehiculul care se deplasa pe drumul cu prioritate.

Din fericire, în accidentul rutier au existat doar importante pagube materiale.

Tânărul a refuzat să meargă la spital, iar femeia a fost transportată la unitatea spitalicească din Alexandria, fiind diagnosticată cu traumatisme ușoare.

Pe numele conducătorului auto vinovat, oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvâșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dea soluție prin Parchet la Țigănești

topul săptămânii