marți, aprilie 23, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Dănuț Cristescu: „PNL a creat dezastru în toate domeniile de activitate!”

PNL a creat dezastru în toate domeniile de activitate! Compromiterea educației pentru o generație întreagă de copii, din cauza incompetenței în pregătirea anului școlar, locurile de muncă pierdute sau care urmează să fie pierdute din cauza incompetenței în gestionarea economiei.

Dezastrul din sectoare întregi de activitate din cauza restricțiilor contradictorii impuse din comoditate de cei de la guvern, în locul testării extinse a populației.

Comisia Europeană a anunțat că cea mai bună metodă de combaterea a pandemiei sunt testele rapide, Guvernul PNL a interzis vânzarea testelor rapide către populație.
Guvernul PNL a făcut prăpăd nu doar în Sănătate, ci și în Economie! Din păcate criza economică declanșată de guvernul PNL este resimțită direct de români.

Preturile le alimente au explodat, guvernul PNL se împrumută într-un ritm nebunesc și e incapabil să repornească economia.

România este într-o continuă prăbușire care se va întinde și în anii următori dacă PNL va rămâne la guvernare.

Românii vor plăti taxe și impozite mai mari, își vor pierde locurile de muncă, salariile, pensiile și alocațiile copiilor nu vor fi majorate conform legilor în vigoare.

PSD rămâne partidul cu estimarea economică și sanitară cea mai realistă și cu cel mai bun program de guvernare, capabil să redreseze economia, să stopeze criza sanitară și să salveze România de la dezastru.

Este un moment crucial pentru România și pe 6 decembrie vom reuși împreună! Votați echipa PSD pe data de 6 decembrie!

Ionel Dănuț Cristescu
Candidat PSD pentru Senatul României

Acest articol a fost redactat de PSD

PSD Teleorman Cod mandatar: 11200020

topul săptămânii