6,508FaniÎmi place
0.6 C
Alexandria
6,508FaniÎmi place

Proiectul inițiat de Doru Coliu pentru Autostrada Sudului a trecut de Senat (P)

De interes

ALERTĂ METEO | Cod galben de viscol și ninsori abundente în Teleorman

Meteorologii au emis, marți, o informare meteo care anunță ninsori și intensificări ale vântului în Muntenia, Dobrogea, Moldova și...

Principalul suspect în cazul crimei de la Măgura s-a sinucis în arestul...

Caz şocant în arestul poliției Teleorman. Bărbatul, care a fost găsit decedat în Centrul de Arest al Inspectoratului de Poliție...

Accident rutier pe DJ504,la iesire din Orbeasca (VIDEO)

Un alt accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp, pe drumul județean 504, în Orbeasca de...

Autostrada Sudului A6 care va lega sudul țării pe traseul București, Alexandria, Roșiorii de Vede, Caracal, Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Lugoj, Timișoara, a trecut de Senat.

Proiectul a fost inițiat de deputatul PMP, Doru Coliu, și urmează să fie dezbătut în Camera Deputaților.

“Vă pot anunța că proiectul meu de construcție a Autostrăzii Sudului a trecut de Senat, iar satisfacția este pe măsura importanței economico-sociale a acestei ample construcții.

Nu vă voi plictisi cu detaliile tehnice, nici nu voi reveni asupra necesității sale, voi spune doar că demararea proiectului este un obiectiv pe care îl voi urmări îndeaproape. Acum se află în Camera Deputaților și sunt foarte curios cum vor vota colegii mei deputați de la alte partide din județul Teleorman sau din județele din sudul României.

De 30 de ani vorbește toată lumea de construcția acestei autostrăzi dar nimeni nu a făcut absolut nimic, acum au ocazia să voteze acest proiect de lege și să vedem cu toții cum demarează construcția!

Mai doresc să relev câteva aspecte demne de reținut.
Deși proiecte din gură au mai existat în timpul guvernării tandemului Dragnea-Dăncilă nici unul dintre ele nu a fost materializat în proiecte de lege.
În dialectica USL construcția în sine ar fi trebuit să reprezinte o nouă sursă de căpătuială cu licitații trucate și tot șirul arhicunoscut de fărădelegi.
N-a fost să fie pentru că interesul nu era reprezentat de nevoile cetățenilor, ci de propria lăcomie, de indolență și interese de grup.
Așa că autostradă… CUCu!
În fine, proiectul meu de suflet a îndeplinit atât criteriile de fezabilitate cât și voința politică atât de necesară în cele mai importante inițiative de acest gen.

Doru Coliu PMP

Ceea ce promiteam teleormănenilor devine realitate, nu sunt programe și proiecte aiuritoare ci fapte concrete.
Sigur, vor urma și altele dar pentru asta este nevoie de suștinerea voastră, a oamenilor simpli în slujba cărora m-am angajat să întreprind tot ceea ce este necesar pentru bunăstarea lor.
Sunt cuvinte simple, dar spuse cu stimă, dragoste și respect pentru teleormăneni, cei ce au avut atât de mult de suferit de pe urma USL!” susține deputatul PMP Doru Coliu.

După ce a trecut de Senat, proiectul de lege pentru aprobarea obiectivului de investiţii Autostrada Sudului A6 a fost trimis pentru aviz la comisiile din Camera Deputaților.

 

Comandat de PMP Teleorman,CMF 11200012

Alexandria
ninsoare
0.6 ° C
0.6 °
0.6 °
93 %
0.9kmh
100 %
mar
1 °
mie
1 °
joi
2 °
vin
5 °
sâm
10 °

Accident rutier pe DJ504,la iesire din Orbeasca (VIDEO)

Un alt accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp, pe drumul județean 504, în Orbeasca de Jos. https://youtu.be/CKucnuV4R5Y Din fericire, victima acestui eveniment...

Covid 19

Romania
715,438
Cazuri confirmate
Updated on January 26, 2021 6:13 pm
38,905
Cazuri active
Updated on January 26, 2021 6:13 pm
17,938
Decese
Updated on January 26, 2021 6:13 pm

Alte articole