marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Proiectul inițiat de Doru Coliu pentru Autostrada Sudului a trecut de Senat (P)

Autostrada Sudului A6 care va lega sudul țării pe traseul București, Alexandria, Roșiorii de Vede, Caracal, Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Lugoj, Timișoara, a trecut de Senat.

Proiectul a fost inițiat de deputatul PMP, Doru Coliu, și urmează să fie dezbătut în Camera Deputaților.

„Vă pot anunța că proiectul meu de construcție a Autostrăzii Sudului a trecut de Senat, iar satisfacția este pe măsura importanței economico-sociale a acestei ample construcții.

Nu vă voi plictisi cu detaliile tehnice, nici nu voi reveni asupra necesității sale, voi spune doar că demararea proiectului este un obiectiv pe care îl voi urmări îndeaproape. Acum se află în Camera Deputaților și sunt foarte curios cum vor vota colegii mei deputați de la alte partide din județul Teleorman sau din județele din sudul României.

De 30 de ani vorbește toată lumea de construcția acestei autostrăzi dar nimeni nu a făcut absolut nimic, acum au ocazia să voteze acest proiect de lege și să vedem cu toții cum demarează construcția!

Mai doresc să relev câteva aspecte demne de reținut.
Deși proiecte din gură au mai existat în timpul guvernării tandemului Dragnea-Dăncilă nici unul dintre ele nu a fost materializat în proiecte de lege.
În dialectica USL construcția în sine ar fi trebuit să reprezinte o nouă sursă de căpătuială cu licitații trucate și tot șirul arhicunoscut de fărădelegi.
N-a fost să fie pentru că interesul nu era reprezentat de nevoile cetățenilor, ci de propria lăcomie, de indolență și interese de grup.
Așa că autostradă… CUCu!
În fine, proiectul meu de suflet a îndeplinit atât criteriile de fezabilitate cât și voința politică atât de necesară în cele mai importante inițiative de acest gen.

Doru Coliu PMP

Ceea ce promiteam teleormănenilor devine realitate, nu sunt programe și proiecte aiuritoare ci fapte concrete.
Sigur, vor urma și altele dar pentru asta este nevoie de suștinerea voastră, a oamenilor simpli în slujba cărora m-am angajat să întreprind tot ceea ce este necesar pentru bunăstarea lor.
Sunt cuvinte simple, dar spuse cu stimă, dragoste și respect pentru teleormăneni, cei ce au avut atât de mult de suferit de pe urma USL!” susține deputatul PMP Doru Coliu.

După ce a trecut de Senat, proiectul de lege pentru aprobarea obiectivului de investiţii Autostrada Sudului A6 a fost trimis pentru aviz la comisiile din Camera Deputaților.

 

Comandat de PMP Teleorman,CMF 11200012

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii