27.2 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Declarație de presă | Voi organiza, împreună cu autoritățile locale și instituțiile abilitate,o amplă campanie de informare în județul nostru

A trecut mai bine de un an de când pandemia care a afectat întreaga lume ne-a schimbat tuturor viața și obiceiurile, ne-a îndepărtat de cei dragi.

Dorința cea mai mare a fiecăruia dintre noi este să scăpăm de acest virus, astfel încât să nu mai reprezinte un pericol pentru viețile celor pe care-i iubim, să nu mai trăim cu teama că poate le facem rău părinților noștri, bunicilor noștri, fără să vrem.

Singura cale de a reveni la normalitate este vaccinarea, iar rezultatele benefice s-au văzut în mai multe țări.

În acest sens, voi organiza, împreună cu autoritățile locale și instituțiile abilitate, o amplă campanie de informare în județul nostru, pentru ca fiecare cetățean să cunoască exact ce înseamnă vaccinul, cum se procedează, ce beneficii aduce, direct de la specialiști în domeniu.

Oamenii sunt bulversați de informații contradictorii, mulți dintre ei nu mai știu ce să creadă și aici vorbim de o mare parte a celor din mediul rural, în special.

Acest demers este foarte important în contextul în care ne aflăm și absolut necesar pentru a reuși împreună să punem capăt acestei file triste a istoriei mondiale.

Peste ani, vom povesti copiilor și nepoților noștri despre această perioadă, cum și părinții, bunicii noștri ne povesteau nouă despre bolile care au măcinat omenirea, pe vremea lor, boli izolate prin vaccinurile care au fost create atunci și au salvat milioane de vieți.

Haideți să fim responsabili, să ne informăm corect și să trecem cât mai repede peste această etapă nefastă din istoria omenirii!

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE