7.4 C
Alexandria
vineri, decembrie 9, 2022

Un preot din Videle a fost prins în timp ce abuza sexual un minor dintr-un centru de plasament.

Un preot din Videle a fost prins asupra faptului, în timp ce făcea sex cu un minor într-o casă din Sectorul 3. Fața bisericească nu era la prima faptă de acest fel.

El a fost audiat marți și reținut pentru 24 de ore cu propunere de arestare. Urmează și alte audieri în acest caz, mai ales că preotul nu a vrut să dea detalii în fața anchetatorilor.

După unele informații, el era deja suspendat de la parohia sa din Videle după ce s-a aflat ce preferințe sexuale are. Fiind cunoscut cu antecedente, preotul era sub supravegherea Poliției. În noaptea de luni spre marți, el a descins la o casă din Sectorul 3, unde a făcut sex cu un minor de 16 ani dintr-un centru de plasament,conform ziaristii.com

La data de 8 decembrie 2020, Secţia 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, a demarat cercetări într-un dosar în care un bărbat din judeţul Teleorman reclama faptul că un tânăr care îl ajuta cu transportul i-a pretins şi obţinut, în mod repetat, sume de bani pentru a nu face public imagini cu caracter compromiţător.

CITESTE SI : Preot din Videle santajat cu imagini compromiţătoare

În urma cercetărilor efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că în cauză sunt implicaţi mai mulţi bărbaţi, care în perioada septembrie- decembrie 2020, au pretins şi obţinut de la persoana vătămată sume de bani pentru a nu posta în spaţiul virtual şi a nu transmite fotografii şi videoclipuri cu caracter compromiţător”, a transmis Poliţia. 

Indivizii reținuți între timp l-ar fi filmat pe cleric în ipostaze indecente și l-au amenințat că vor distribui imaginile pe internet.

Preotul din orașul Videle este un personaj destul de controversat, devenit cunoscut prin ritualurile ciudate pe care le efectua enoriașilor, potrivit liberinteleorman.ro

În trecut, a fost filmat călcând peste credincioși într-un proces de exorcizare. Se pare că el este suspendat în ceea ce privește slujirea la biserica din Videle.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE