marți, aprilie 23, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Depistat în Teleorman, după ce a furat 2000 de maști si dezinfectat de la un spital din București

Un bărbat, angajat ca asistent la un spital din București, a fost depistat de oamenii legii în Teleorman și reţinut pentru 24 de ore pentru furt, după ce ar fi sustras din unitătea sanitară la care lucra nu mai puțin de 2.000 de măşti şi recipiente de dezinfectant, pe care le-a valorificat ulterior.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București transmite că au fost făcute două percheziții, la domiciliul bărbatului și la locul său de muncă, și au fost identificate și restituite de suspect 550 măști de protecție.

”La data de 03 04 2020 polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus in aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat suspect într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de furt.

Cel în cauză a fost depistat în județul Teleorman si condus la audieri. Totodată au fost puse in executare și două mandate de percheziție domiciliară , unul la locuința bărbatului și la locul său de muncă, în spațiul său destinat ca vestiar.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că in data de 29 03 2020, in afara orelor de program s-ar fi prezentat la locul de muncă, unde ar fi pătruns in depozitul și ulterior in magazia unității sanitare unde are locul de muncă, și de unde ar fi sustras 2000 de măști și recipiente de dezinfectant , pe care ulterior le-a vândut unor persoane fizice. Au fost identificate și restituite de către suspect un număr de 550 măști de protecție.

Față de cel în cauză a fost luată masura reținerii pe o perioada de 24 ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală. Cercetările sunt continuate de Secția 1 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, transmite Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

topul săptămânii