vineri, aprilie 26, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Diana Vasile, managerul Ambulanței Teleorman, demisă din funcție

Diana Vasile nu mai este managerul Serviciului de Ambulanță Teleorman, după ce ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a semnat un ordin de ministru prin care aceasta este demisă.

Și, cum o asemenea instituție de o importanță majoră în contextul pandemiei de coronavirus nu puea rămâne fără conducere, în locul acesteia a fost numită, deja, Maria Ciobanu, fost manager al Spitalului de Pneumoftiziologie Roșiori de Vede.

Despre motivele care au dus la demiterea Dianei Vasile de la conducerea Serviciului de Ambualanță Teleorman aflam că, oficial, lipsa timpului și imposibilitatea de a gestiona cum trebuie instituția, în contextul în care aceasta era funcționar public al Ministerului Sănătății și făcea naveta de la Bucrești la Alexandria, ar fi stat la baza demersului.

Cu toate acestea, surse demne de încredere susțin că, de fapt, altele ar fi motivele care au dus la demiterea Dianei Vasile.

Printre acestea și modul jalnic în care a gestionat situația de la substația Zimnicea, unde a fost deschis un dosar penal după ce unul dintre angajați a sustras mai multe echipamente de protecție, dosar penal despre care managerul instituției la momentul respectiv, Diana Vasile susținea că nu are cunoștință.

topul săptămânii