1.1 C
Alexandria
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Om bogat, om sărac

Am constatat că personalul medical beneficiază de condiții excelente de izolare, în hoteluri unde o noapte de cazare costă cam cât pensia unui amărât, și el plătitor de taxe, și el util societății.

El, amărășteanul, într-un salon modest fără minimele utilități, adeseori aruncat din ambulanță direct pe patul de spital, acolo unde mâncarea și apa de băut sunt un lux sau… sau acasă, acolo unde devine o bombă epidemiologică pentru familie!

Ei, cei cu vile luxoase și bolizi de zeci de mii de euro, în camerele de hotel la fel de luxoase, în condiții excelente de izolare.

Se naște o întrebare legitimă, dincolo de orice speculații:

Cum se efectuează plățile către aceste stabilimente pentru zilele în care camerele sunt ocupate de cei aflați în izolare, cine este potrivit legii responsabil să o facă și care ar fi criteriile pentru aplicarea acestor norme?

Intrebări la care așteptăm răspunsuri din partea autorităților, nu de alta, dar parcă am vrea să știm cum sunt utilizați banii alocați în aceste situații de către cei ce gestionează această criză!

 

Urmează mărturiile șocante ale pacienților din Spitalul de boli infecțioase Alexandria …

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE