34.9 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Om bogat, om sărac

Am constatat că personalul medical beneficiază de condiții excelente de izolare, în hoteluri unde o noapte de cazare costă cam cât pensia unui amărât, și el plătitor de taxe, și el util societății.

El, amărășteanul, într-un salon modest fără minimele utilități, adeseori aruncat din ambulanță direct pe patul de spital, acolo unde mâncarea și apa de băut sunt un lux sau… sau acasă, acolo unde devine o bombă epidemiologică pentru familie!

Ei, cei cu vile luxoase și bolizi de zeci de mii de euro, în camerele de hotel la fel de luxoase, în condiții excelente de izolare.

Se naște o întrebare legitimă, dincolo de orice speculații:

Cum se efectuează plățile către aceste stabilimente pentru zilele în care camerele sunt ocupate de cei aflați în izolare, cine este potrivit legii responsabil să o facă și care ar fi criteriile pentru aplicarea acestor norme?

Intrebări la care așteptăm răspunsuri din partea autorităților, nu de alta, dar parcă am vrea să știm cum sunt utilizați banii alocați în aceste situații de către cei ce gestionează această criză!

 

Urmează mărturiile șocante ale pacienților din Spitalul de boli infecțioase Alexandria …

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE