18.2 C
Alexandria
joi, iulie 7, 2022

Om bogat, om sărac

Am constatat că personalul medical beneficiază de condiții excelente de izolare, în hoteluri unde o noapte de cazare costă cam cât pensia unui amărât, și el plătitor de taxe, și el util societății.

El, amărășteanul, într-un salon modest fără minimele utilități, adeseori aruncat din ambulanță direct pe patul de spital, acolo unde mâncarea și apa de băut sunt un lux sau… sau acasă, acolo unde devine o bombă epidemiologică pentru familie!

Ei, cei cu vile luxoase și bolizi de zeci de mii de euro, în camerele de hotel la fel de luxoase, în condiții excelente de izolare.

Se naște o întrebare legitimă, dincolo de orice speculații:

Cum se efectuează plățile către aceste stabilimente pentru zilele în care camerele sunt ocupate de cei aflați în izolare, cine este potrivit legii responsabil să o facă și care ar fi criteriile pentru aplicarea acestor norme?

Intrebări la care așteptăm răspunsuri din partea autorităților, nu de alta, dar parcă am vrea să știm cum sunt utilizați banii alocați în aceste situații de către cei ce gestionează această criză!

 

Urmează mărturiile șocante ale pacienților din Spitalul de boli infecțioase Alexandria …

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE