vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

„Drumul morții” E70 îşi cere din nou tributul. Cinci morți, între care trei copii

,,Drumul morții”, așa cum e numit de o vreme Drumul European 70 a făcut în această noapte noi victime. Trei copii minori şi părinţii lor din Zimnicea, au decedat, după ce au intrat cu maşina într-un autotren.

Trei copii cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, o femeie de 38 de ani și un bărbat de 40 au murit, luni, într-un grav accident de circulație care a avut loc pe E70, între Văceni și Vitănești, a anunțat Poliția Teleorman.

CITESTE SI: O familie întreagă a murit într-un accident înfiorător, în Teleorman. Mama, tatăl și cei trei copii au sfârșit spulberați de TIR

Potrivit sursei citate, bărbatul de 40 de ani, care conducea pe direcția de deplasare București – Alexandria, ar fi întrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus.

„În data de 25 iulie a.c.,, pe DN 6 între localitățile Văceni și Vitănești a avut loc un accident rutier grav.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din orașul Zimnicea, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 ,la km 72 din direcția de deplasare municipiul București către Alexandria, ar fi întrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus .

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto , și a pasagerilor din autoturism,respectiv o femeie de 38 de ani și 3 copii minori cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, toți din orașul Zimnicea.

În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Teleorman.

topul săptămânii