marți, martie 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Tragedie fără margini: au venit în vacanță din Franța și au pierit în accident în Teleorman

Tragedie fără margini: au venit în vacanță din Franța și au pierit în accident în Teleorman. O familie întreagă a pierit pe E70, aproape de Alexandria.

Cu câteva zile în urmă mama distribuiese pe facebook:”Ziua în care îți pierzi mama este ziua în care realizezi că ai pierdut jumătate din ține. Prețuiți-le cât le mai aveți”.

Mama, tatăl, și cei trei copilași au fost sfârtecati în câteva secunde pe „Drumul Morții”, E70, care leagă Alexandria de București, între Vitănești și Văceni, după ce mașina în care se aflau a fost nimicită de un TIR, după ce ar fi intrat pe contrasens.

Niciunul nu ar fi purtat centură, nici măcar băiețelul de 4 ani care s-ar fi aflat în scaunul special din mașină.

Șoferul mastodontului,care a ajuns pe câmp, în stare de șoc, declara că tatăl ar fi încercat să intre în depășire, și i-a intrat brusc în față, însă nu este exclusă nici oboseală la volan, care ar fi făcut că șoferul să adoarmă, având în vedere ora la care s-a produs tragedia: un pic înainte de 4 dimineața.

CITESTE SI: „Drumul morții” E70 îşi cere din nou tributul. Cinci morți, între care trei copii

Scene de groază pe E70: o oră s-au chinuit pompierii să scoată cadavrele dintre mormanul de fiare. Printre lucrurile rămase neatinse, pantofiorii copilașului de 4 ani.
Cinci suflete au pierdit într-o clipită. O familie fericită a dispărut pe „drumul morții”, fetița cea mare făcuse 13 ani în urmă cu doar două luni.


Din toată familia a mai rămas doar o fată, majoră, care locuiește în Franța. Altminteri, cu toții trăiau acolo, și au venit în țară doar de o săptămâna, pentru o scurtă perioadă. Își luaseră concediu că să mai renoveze la apartamentul din Zimnicea, unde locuiau.

Au sfârșit morți pe drumurile din ROmânia, chiar în Teleorman.

Cu câțiva ani,Ralu, cum o alintau cunoscuții, și-a pierdut mama, și cu doar câteva zile în urmă a distribuit pe facebook „Ziua în care îți pierzi mama este ziua în care realizezi că ai pierdut jumătate din ține. Prețuiți-le cât le mai aveți”. Acum, singură ei față rămasă în viață, Betty, este singura care mai trăiește să își plângă frățiori și surioarele, dar și mama.

Ultima postare de pe facebook a femeii a fost o plimbare cu bărcuța la Zimnicea, cu doar câteva ore înainte să piară. Aici, erau familia fericită, copiii se jucau, iar mămică îl filma pe tată.

„Iubire, FLorin!”, iar tatăl, la final, arată semnul de „thumbs up”, adică OK.

A fost ultima lor distracție împreună. Câteva ore mai târziu, au sfârșit în condiții groaznice, pe drumul care leagă Alexandria de București.

Toți au murit pe loc, acum, sunt, probabil, împreună, în alt loc. Pe pământ, nu a mai rămas decât durere.

ATENȚIEIMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!!!


Iar la zecile de cruci care împânzesc segmentul de drum care leagă Alexandria de București se mai adaugă, dintr-un foc, încă 5.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii