8.4 C
Alexandria
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

VIDEO Tragedie fără margini: au venit în vacanță din Franța și au pierit în accident în Teleorman

Tragedie fără margini: au venit în vacanță din Franța și au pierit în accident în Teleorman. O familie întreagă a pierit pe E70, aproape de Alexandria.

Cu câteva zile în urmă mama distribuiese pe facebook:”Ziua în care îți pierzi mama este ziua în care realizezi că ai pierdut jumătate din ține. Prețuiți-le cât le mai aveți”.

Mama, tatăl, și cei trei copilași au fost sfârtecati în câteva secunde pe „Drumul Morții”, E70, care leagă Alexandria de București, între Vitănești și Văceni, după ce mașina în care se aflau a fost nimicită de un TIR, după ce ar fi intrat pe contrasens.

Niciunul nu ar fi purtat centură, nici măcar băiețelul de 4 ani care s-ar fi aflat în scaunul special din mașină.

Șoferul mastodontului,care a ajuns pe câmp, în stare de șoc, declara că tatăl ar fi încercat să intre în depășire, și i-a intrat brusc în față, însă nu este exclusă nici oboseală la volan, care ar fi făcut că șoferul să adoarmă, având în vedere ora la care s-a produs tragedia: un pic înainte de 4 dimineața.

CITESTE SI: „Drumul morții” E70 îşi cere din nou tributul. Cinci morți, între care trei copii

Scene de groază pe E70: o oră s-au chinuit pompierii să scoată cadavrele dintre mormanul de fiare. Printre lucrurile rămase neatinse, pantofiorii copilașului de 4 ani.
Cinci suflete au pierdit într-o clipită. O familie fericită a dispărut pe „drumul morții”, fetița cea mare făcuse 13 ani în urmă cu doar două luni.


Din toată familia a mai rămas doar o fată, majoră, care locuiește în Franța. Altminteri, cu toții trăiau acolo, și au venit în țară doar de o săptămâna, pentru o scurtă perioadă. Își luaseră concediu că să mai renoveze la apartamentul din Zimnicea, unde locuiau.

Au sfârșit morți pe drumurile din ROmânia, chiar în Teleorman.

Cu câțiva ani,Ralu, cum o alintau cunoscuții, și-a pierdut mama, și cu doar câteva zile în urmă a distribuit pe facebook „Ziua în care îți pierzi mama este ziua în care realizezi că ai pierdut jumătate din ține. Prețuiți-le cât le mai aveți”. Acum, singură ei față rămasă în viață, Betty, este singura care mai trăiește să își plângă frățiori și surioarele, dar și mama.

Ultima postare de pe facebook a femeii a fost o plimbare cu bărcuța la Zimnicea, cu doar câteva ore înainte să piară. Aici, erau familia fericită, copiii se jucau, iar mămică îl filma pe tată.

„Iubire, FLorin!”, iar tatăl, la final, arată semnul de „thumbs up”, adică OK.

A fost ultima lor distracție împreună. Câteva ore mai târziu, au sfârșit în condiții groaznice, pe drumul care leagă Alexandria de București.

Toți au murit pe loc, acum, sunt, probabil, împreună, în alt loc. Pe pământ, nu a mai rămas decât durere.

ATENȚIEIMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!!!


Iar la zecile de cruci care împânzesc segmentul de drum care leagă Alexandria de București se mai adaugă, dintr-un foc, încă 5.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE