27.2 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 30, 2023

EXCLUSIV IMPACTNEWS24: Momentul impactului care a dus la carambolul de pe E70 din aceasta seara.

Momentul impactului care a dus la carambolul de pe E70 din aceasta seara. Puteti observa cum s-a produs accidentul care a paralizat circulatia pe drumul „mortii” care leaga Alexandria de Bucuresti

Accident pe E70. Un copil de 2 ani a fost preluat de un elicopter SMURD, iar o femeie a fost transportata la spitalul din Alexandria

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, petrecut pe E70, între localitățile Văceni și Vitănești.

În urma impactului, unul dintre vehicule s-a răsturnat în afara părții carosabile. Potrivit ISU Teleorman, un copil de aproximativ 2 ani, diagnosticat cu fractură deschisă la mână, a fost preluat de un elicopter SMURD și va fi dus la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București.

O femeie în vârstă de 33 de ani a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Alexandria pentru investigații medicale suplimentare, iar alte trei persoane au refuzat internarea.

În ajutorul victimelor, au intervenit pompierii de la Detașamentul din Alexandria cu două mașini pentru stingerea incendiilor și două echipaje SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și trei echipaje de la SAJ Teleorman.Din primele informații, nepăstrarea distanței corespunzătoare față de autoturismul din față a fost cauza producerii accidentului rutier.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE