28.1 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

Fostul presedinte al USR Teleorman, un cunoscut artist muzical din Alexandria, condamnat la inchisoare cu executare!

Fostul presedinte al USR Teleorman, un cunoscut artist muzical din Alexandria, condamnat la inchisoare cu executare. Aceasta s-a folosit de acte false pentru a obtine un credit bancar de aproape 10.000 de euro, insa mai avea o condamnare precedenta.

Instanta din Alexandria l-a condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare pentru 9 fapte de fals in inscrisuri sub semnatura privata, si la inca 5 ani in care nu are voie sa fie ales in vreo autoritate publica, dar nici sa voteze.

Cum acesta mai avea o condamnare de 1 an si 4 luni pentru ca a condus baut, instanta a decis sa execute 2 ani, 5 luni si 10 zile de inchisoare.

Totodata, va trebui sa returneze suma de circa 10.000 de euro partii vatamate, dar sa plateasca si cheltuielile judiciare.

In ciuda condamnarii la inchisoare pentru prima infractiune, acesta a fost numit, anul trecut, in plina campanie electorala, vicepresedinte al partidului ALDE.

Acesta ar fi deturnat si fonduri de la partidul pe care il conducea.

„Are din partea noastra o plangere penala depusa la parchetul Alexandria in luna februarie 2019, pentru savarsirea infractiunii de deturnare de fonduri.” declara actualul presedinte al USR anul trecut.

Dosarul presupusei deturnari de fonduri se afla inca in lucru la Parchetul din Alexandria.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE