0.8 C
Alexandria
duminică, februarie 5, 2023

Fostul presedinte al USR Teleorman, un cunoscut artist muzical din Alexandria, condamnat la inchisoare cu executare!

Fostul presedinte al USR Teleorman, un cunoscut artist muzical din Alexandria, condamnat la inchisoare cu executare. Aceasta s-a folosit de acte false pentru a obtine un credit bancar de aproape 10.000 de euro, insa mai avea o condamnare precedenta.

Instanta din Alexandria l-a condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare pentru 9 fapte de fals in inscrisuri sub semnatura privata, si la inca 5 ani in care nu are voie sa fie ales in vreo autoritate publica, dar nici sa voteze.

Cum acesta mai avea o condamnare de 1 an si 4 luni pentru ca a condus baut, instanta a decis sa execute 2 ani, 5 luni si 10 zile de inchisoare.

Totodata, va trebui sa returneze suma de circa 10.000 de euro partii vatamate, dar sa plateasca si cheltuielile judiciare.

In ciuda condamnarii la inchisoare pentru prima infractiune, acesta a fost numit, anul trecut, in plina campanie electorala, vicepresedinte al partidului ALDE.

Acesta ar fi deturnat si fonduri de la partidul pe care il conducea.

„Are din partea noastra o plangere penala depusa la parchetul Alexandria in luna februarie 2019, pentru savarsirea infractiunii de deturnare de fonduri.” declara actualul presedinte al USR anul trecut.

Dosarul presupusei deturnari de fonduri se afla inca in lucru la Parchetul din Alexandria.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE