joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Tânăra Sexi din Alexandria, promotera scandalagioacă a Bisericii si a IPS Teodosie

In ultimele zile, este un real vacarm in presa cu privire la declaratii ale IPS Teodosie, care a spus intr-o cuvantare ca conditia femeii este limitata şi că femeia „nu poate fi perpetuu într-o rugăciune, pentru că are condiţia slăbiciunilor sale”. „Ea a început păcatul”

Un ONG a considerat ca aceste cuvinet reprezinta o discriminare si a facut plangere la consiliul national pentru combaterea discriminarii, iar presa a relatat aceste lucruri.

Imediat, o tanara originara din Teleorman si mutata in Constanta, unde are o relatie cu un barbat mult mai in varsta care o sustine financiar, care detine un blog si o pagina de facebook unde face imagine Arhiepiscopiei Tomisului, a sarit la gatul jurnalistilor, acuzandu-i de minciuna si ca sunt vanduti.

De altfel, tanara „influencerita”, pe numele ei Paun Natalia Lorena, chiar s-a ocupat de radio si transmisiunile in direct ale Arhiepiscopiei Tomisului, insa a intrat in conflict cu purtatorul de cuvant al institutiei si cu mai multi calugari si apoi a pornit ditamai scandalul dupa ce s-a apucat sa-si scrie of-ul pe blogul personal, acolo unde ii expune si pe barbatii casatoriti cu care are relatii, conform Jurnalist.ro

De altfel, tanara de doar 23 de ani, din Alexandria a si fost condamnata pentru furt.

Dupa ce s-a angajat ca vanzatoare la un magazin de telefoane, s-a gandit ca poate face bani frumosi care sa ii sustina excursiile in Turcia de unde sa pozeze cat mai sexy pentru paginile personale pe care le detine pe o pleiada de retele sociale, de la facebook si instangram pana la vK si wordpress, asa ca a furat cele mai scumpe telefoane pe care le avea magazinul la vanzare si le-a dat mai departe spre valorificare, pe piata neagra.

Cu toate ca instanta a decis ca ea a fost hoata, iar persoana care a primit telefoanele a ramas doar in calitate de martor, pustoaica s-a apucat sa spuna in cadrul bisericii, unde este foarte aproapiata de IPS Teodosie, ca nu ea a furat, ca ar fi fost sun influenta necuratului, ca un barbat de alta religie ar fi constrans-o sa cada in pacatul hotiei.

Asa ca dragostea IPS Teodosie fata de fata nu a palit in urma aflarii acestei vesti. Acesta a facilitat accesul individei în mai multe lăcașe de cult din subordinea sa, inclusiv în Palatul Arhiepiscopal de la Tomis sau în așezământul privat al prelatului de la Vatra Dornei.

La schimb a primit o serie de postări dedicate pe rețelele de socializare. Nu l-a deranjat nici ca la varsta de 18 ani tanara deja ar fi avut o relatie cu un barbat mult mai in varsta, de alta erligie, casatorit, care, pentru ca nu a dorit sa divorteze si sa o ia pe fata de „soata”, s-a trezit cu o groaza de postari pe blogul tinerei in care ii jignea sotia (conform dezvaluiri.ro)

Printre pozele sexy, multe realizate sub sponsorizarea iubitului care i-ar putea fi tata, astazi teleormaneanca face imagine lui Teodosie, care a fost la randul sau cercetat penal, si jigneste pe oricine are o opinie contrara celor care o sponsorizeaza. Si nu se sfieste sa spuna ca are si ganduri sa intre in politica, asta dupa ce a transmis in direct o sedinta din parlament, la care a participat, nu stim insa in ce calitate.

SURSA FOTO : dezvaluiri.ro

La modul cum evolueaza societatea si politica astazi, nu ne-ar mira ca teleormaneanca „Natty” sa apara in vreo functie publica.

topul săptămânii