marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

O noua incercare de musamalizare a unui accident cu victime unde vinovat este un politist

Vinerea trecuta, tot traficul pe E70 in localitatea Nanov a fost dat peste cap dupa ce un politist aflat in timpul liber a provocat un accident, cu victime. Acesta nu detinea polita RCA valabila la masina.

Lucrurile nu stim ce turnura ar fi luat daca publicatia IMPACTnews24 nu ar fi transmis imagini in direct de la fata locului si nu ar fi aflat ca partea vatamata ar fi primit bani de la soferul vinovat, pentru a-si repara masina.

IPJ Teleorman nu numai ca a tacut malc pe tema, dar la intrebarea simpla la care se raspunde cu DA sau NU daca soferul care se face vinovat este politist in Teleorman, purtatoarea de cuvant a institutiei, Dana Pasu, se face de doua ori ca ploua, a treia oara raspunde in raspar ca legea GDPR ii interzice sa faca public acest lucru, ceea ce ne pune serioase semne de intrebare cu privire la ce mai ascunde politia din Teleorman pe aceasta tema, stiind bine ca de cate ori se incearca o musamalizare politia nici macar nu comunica date de genul, preferand sa trimita comunicate seci cu cate amenzi au dat politistii pentru masti sau lipsa de declaratie, sau cum sa ia lumina enoroasii de la biserici.

Putem insa sa va spunem ca politistul aflat in timpul liber activeaza chiar la postul comunei Nanov, unde a provocat accidentul, si ca a ramas fara placute si certificat de inmatriculare si s-a ales si cu dosar penal dupa producerea accidentului, speram noi, procedural, si nu ca urmare a aparitiei in presa a cazului.

Potrivit IPJ Teleorman, referitor la accidentul rutier produs la data de 7 mai a.c., în jurul orei 17:30, pe DE 70, în localitatea Nanov, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cu ocazia verificărilor efectuate la fața locului, s-a constatat că unul dintre conducătorii auto nu deține poliță RCA valabilă, fiind sancționat contravențional conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, totodată fiindu-i retras certificatul de înmatriculare al autoturismului în cauză.

Vom urmari cu atentie acest caz, si alte asemenea, intrucat rolul presei este sa relateze adevarul, nu sa dea copy paste dupa comunicate de presa scrise in limba de lemn , care, de multe ori, nu reprezinta interes pentru mai nimeni.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0767999984 pe Whatsapp.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii