7.5 C
Alexandria
sâmbătă, decembrie 10, 2022

Senatorul Eugen Pirvulescu anunță MARATON DE VACCINARE în ALEXANDRIA

Start maratonului de vaccinare, la Alexandria! Dragi teleormăneni, peste câteva zile se va da startul Maratonului de Vaccinare în Alexandria.

Zilele de 14, 15 și 16 mai, în intervalul orar 08.00-22.00, orice persoană care dorește să se vaccineze poate veni la Sala Polivalentă din Alexandria, fără programare, doar cu cartea de identitate.

Maratonul este organizat de C.J.S.U. Teleorman, în colaborare cu Consiliul Județean Teleorman și Primăria Alexandria.

Pe masa Guvernului există, în acest moment, mai multe propuneri privind noi măsuri de relaxare, începând cu data de 1 iunie 2021.

Printre măsurile așteptate de noi toți se află eliminarea restricțiilor pe timp de noapte și a obligativității purtării măștii în spațiile publice deschise.

Aceste relaxări, însă, depindde rata de infectare și numărul persoanelor care au ales să se vaccineze, asa cum se întâmplă în cele mai multe țări europene.

Tot ce vreau să transmit este că avem nevoie de aceste relaxări, atât în viața privată, cât și în viața publică.

De prea mult timp suntem constrânși de pandemie. Am fost nevoiți să ne îndepărtăm de cei dragi, să renunțăm la concedii, la plimbări, la evenimente, la prieteni, la rude.

Mulți dintre noi am fost speriați, confuzi, am avut persoane dragi sau cunoștințe care au trecut prin momente cumplite, din cauza  infectării cu acest virus.

După mai bine de un an, în sfârșit, avem soluții care funcționează, și suntem pe cale de a reveni la normalitate.

Țările în care cetățenii au ales, în număr mare, să învingă pandemia, prin vaccinare, au măsuri de relaxare din ce în ce mai multe, sunt aproape de normalitate.

Oamenii au nevoie să trăiască liber, fără restricții, fără măști, fără distanțare impusă.

Ne întoarcem la viața pe care o aveam înainte de pandemie, în scurt timp, dacă ne vaccinăm în număr cât mai mare.

Consultați-vă cu medicii în care aveți încredere și alegeți revenirea la normalitatea de care tuturor ne este dor.

Președinte PNL Teleorman, senator Eugen Pîrvulescu

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE