27.1 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

FOTO: Și-a distrus mașina și a făcut praf un gard, la Măldăeni

Pagubă uriașă, făcută de un șofer neatent sau, poate, prea obosit. Azi- dimineață, conducătorul auto al unei autoplatforme s-a răsturnat  pe raza localității Măldăeni.

Un bărbat de aproximativ 35 de ani a ajuns la spital, duminică dimineață, în urma unui accident rutier produs pe raza localității Măldăeni. Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 07.25, iar bărbatul s-a răsturnat cu autoplatforma în afara părții carosabile.

Bărbatul, conștient și cooperant, neîncarcerat, a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanță deplasat la locul accidentului și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE