marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Grav accident rutier pe E70, la Drăgănești Vlașca – Au rezultat două victime, a fost solicitat elicopterul SMURD

UPDATE: Potrivit martorilor, autoturismul se îndrepta pe E70 către Alexandria, iar autocamionul spre București, iar la un moment dat, nu se știe din ce motive, autoturismul a pătruns pe contrasens și s-a izbit de autocamion.

În urma impactului, au rezultat două victime, ambele din autoturism, dintre care una în stare gravă. Pentru victima rănită grav a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD, iar în momentul de față se așteaptă ca victima să fie urcată în elicopterul care a aterizat pe stadionul din localitate.

Stirea initiala :

Un grav accident rutier s-a produs, cu puțin timp în urmă, pe E70, pe raza localității Dăgănești Vlașca.

Din primele date, potrivit ISU Teleorman, se pare că au rezultat două victime în urma impactului dintre un camion și un autoturism, iar pentru una dintre acestea s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu cu o mașină de descarcerare, una de stingere, o ambulanță SMURD și un echipaj al Ambulanței Teleorman.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii