8.4 C
Alexandria
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Grav accident rutier pe E70, la Drăgănești Vlașca – Au rezultat două victime, a fost solicitat elicopterul SMURD

UPDATE: Potrivit martorilor, autoturismul se îndrepta pe E70 către Alexandria, iar autocamionul spre București, iar la un moment dat, nu se știe din ce motive, autoturismul a pătruns pe contrasens și s-a izbit de autocamion.

În urma impactului, au rezultat două victime, ambele din autoturism, dintre care una în stare gravă. Pentru victima rănită grav a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD, iar în momentul de față se așteaptă ca victima să fie urcată în elicopterul care a aterizat pe stadionul din localitate.

Stirea initiala :

Un grav accident rutier s-a produs, cu puțin timp în urmă, pe E70, pe raza localității Dăgănești Vlașca.

Din primele date, potrivit ISU Teleorman, se pare că au rezultat două victime în urma impactului dintre un camion și un autoturism, iar pentru una dintre acestea s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu cu o mașină de descarcerare, una de stingere, o ambulanță SMURD și un echipaj al Ambulanței Teleorman.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE