joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Primăria Alexandriei trage tun după tun! Zeci de mii de euro aruncați pe fereastră pe firme de casă

Primăria Alexandriei trage tun după tun! Zeci de mii de euro dări unei firme nou înființate să facă o pagină de Facebook și să promoveze un parc industrial inexistent

Parcul Industrial imaginar din Alexandria, pe care primarul Victor Drăgușin îl slăvește consecvent, a încasat mulți bani publici fără a produce efectiv ceva.

Banii s-au dus la o societate nou înființată, din Vitănești.

De 130.000 lei, firma a raportat: Crearea unei pagini Facebook – momentan inactivă. Va deveni activă când identitatea vizuală va fi disponibilă. Crearea unui profil LinkedIn – momentan inactivă.

Va deveni activă când identitatea vizuală va fi disponibilă.

Depunere cereri de membru către mai multe entități. Discuții cu firme de consultantă… Cu toate că banii nu au nicio justificare concretă, anul acesta au mai fost aprobați încă 130.000 lei, potrivit consilierului local Gabriel Bulumac.

„S-a elucidat misterul. Este amuzant așa cum m-am așteptat. Amuzant și trist. Zilele trecute, aduceam la cunoștința cetățenilor discuția pe care am avut-o în Consiliul Local, cu privire la cheltuirea celor 130.000 lei pe “reclamă și publicitate” la Parcul Industrial. Atunci, actuala conducere a primăriei mă îndruma spre instanță, dacă vreau să aflu cum au fost cheltuiți banii.

Într-un final, am primit informațiile: Societatea care a obținut privilegiul să cheltuiască banii alocați pentru “comunicare, informare, promovare si publicitate” are o experiență “uriașă” în branșă.

Societatea se numește SC Brasc Advisory Services SRL, reprezentata de către doamna Bianca Alecu, și a fost înființată cu câteva luni înainte de a primi acest contract, în localitatea Purani, comuna Vitănești Deci, experiență 0! Practic imposibil să fi fost înființată pentru a primi acești bănuți.

Printre activitățile enumerate în raportul pe care l-am primit, am remarcat: Crearea unei pagini Facebook – momentan inactivă. Va deveni activă când identitatea vizuală va fi disponibilă. (Muncă grea! Crearea unui profil LinkedIn – momentan inactivă. Va deveni activă când identitatea vizuală va fi disponibila. (Muncă grea! Depunere cereri de membru către mai multe entități. (Muncă grea! Discuții cu firme de consultantă (o firmă de consultanță ia consultanță de la o altă firmă de consultanță pentru identificarea posibililor chiriasi ai parcului; Purtat discutii cu firme de consultanță pentru a identifica puncte forte/slabe/oportunitați/amenințări pentru parcul industrial.

A participat la întâlnirea cu Excelenta sa Ambasadorul Indiei, Ambasadorul Pakistanului și Ambasadorul Rusiei pentru a prezenta parcul industrial. Anul ăsta au mai fost aprobați încă 130.000 lei.

topul săptămânii