20.6 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

Haos în Teleorman, după ce a apărut primul caz suspect de infecție cu coronavisus!

Autoritățile sunt în alertă după ce una dintre persoanele aflate în izolare la domiciliu a prezentat simptome specifice infecției cu coronavirus. Un copil de 12 ani, din Blejești, a fost preluat de un echipaj al ISU și transferat la Spitalul din Alexandria.

Inițial, copilul a ajuns la Spitalul Județean, însă după mai bine de 40 de minute, autospeciala a plecat către secția de boli infecțioase.

Aici s-a declanșat un adevărat haos, unii dintre pacienții care erau internați în secție au fost externați pe repede înainte, în timp ce alții au fugit pur si simplu.

Mai mult, primul caz suspect de infectie cu coronavirus a scos la iveala lipsa unor dotari elementare ale unitatii medicale. Dezinfectantii speciali necesari in astfel de situatii au fost adusi de medicii de la DSP.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE