joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Imagini din „iadul alb”! Șoferii au fost luați prin surprindere de iarnă

Primul episod de iarnă mai serioasă a paralizat circulația pe majoritatea drumurilor din județ.

Oficial nu au fost anunțate probleme, dar practic zeci de mașini au ajuns în șanțurile de pe marginea drumurilor, după ce șoferii nu au adaptat viteza la condițiile de drum, iar drumarii au cam dormit în front.

Astfel, primele incidente au apărut imediat ce zăpada a început să se depună. Pe DN 52 Alexandria – Turnu Magurele, pe E70 la Bujoreni, dar și pe raza localității Țigănești, trei mașini au ajuns în șanțurile de pe marginea drumurilor.

Din fericire, nu au rezultat victime în urma niciunuia dintre cele trei accidente rutiere.

O altă mașină s-a răsturnat la Troianul, iar la ieșire din Alexandria un autorturism a ajuns în șanțul de pe marginea drumului. Probleme au fost și între Brânceni și Smârdioasa, unde o mașină a derapat și a ieșit în afara părții carosabile.

După lăsarea serii, pe E70, la Buzescu, la sensul giratoriu, un TIR a intrat cu capul tractor în șanț, iar pe centura ocolitoare a Alexandriei, o autoutilitară a ajuns în șanțul de pe marginea drumului, iar un autoturim s-a răsturnat la câțiva zeci de metri distanță.

De asemenea, pe E70 problemele au continuat să apară și după lăsarea serii, cu toate că fiind vorba despre un drum intens tranzitat, angajații Secției de Drumuri Naționale (SDN) ar fi trebuit să-și facă apariția mult mai devreme.

Aproape de Prunaru, o autoutilitară a derapat și a ajuns în șanțul de pe marginea drumului.

Cititorii noștri ne spun că inclusiv mașina de deszăpezire a aterizat în șanț, la câteva sute de metri distanță de autoutilitară.

topul săptămânii