marți, noiembrie 28, 2023

PODCAST

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Avertizare METEO! Județul Teleorman, sub Cod Galben de precipitații îndeosebi sub formă de ploaie și lapoviță. Local se va depune polei

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare- Cod Galben de cantități însemnate de precipitații, polei, viscol în Carpații Meridionali și de Curbură, intensificări ale vântului- pentru mai multe județe din sudul și centrul țării, inclusiv Teleorman.

Avertizarea va intra în vigoare, în această seară, ora 18.00, și este valabilă până vineri, ora 10.00.

Teleormanul, sub COD GALBEN de polei și viscol

În regiunile avertizate cod galben vom avea parte de precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsori, precipitații care pot cumula și 15 – 20 de l/mp. În județele Mehedinți, Gorj, Dolj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița și Prahova treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă, iar în județele Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov și Mun. București vor fi precipitații îndeosebi sub formă de ploaie și lapoviță și local se va depune polei.

În Carpații Meridionali și de Curbură va ninge, se va depune strat nou de zăpadă și vor fi intervale în care va fi viscol (rafale de peste 50…70 km/h) și vizibilitate scăzută.

Local și temporar, intensificări ale vântului vor fi și în restul zonei atenționate, cu viteze în general de 50…60 km/h. Notă: pe alocuri vor fi depuneri de polei în sud-est și centru.

topul săptămânii